Her er Mats Zuccarellos nye luksusleilighet i New York

Oslo-gutten Mats Zuccarello har gjort stor suksess på isen i USA. Nå kjøper hockeystjernen eksklusiv leilighet i kjendisstrøk.Alle bildene er gjengitt med tillatelse fra Corcoran.

Den norske ishockeyspilleren Mats Zuccarello Aasen har kjøpt seg ny leilighet i New York til svimlende 3.15 millioner dollar. Det melder den amerikanske avisen Observer. I norske kroner tilsvarer prisen rundt 25 millioner kroner.

Publisert:

Leiligheten består av to soverom, to bad, stue og spisestue. I tillegg har leilighetsblokken egen dørmann, takterrasse og treningssenter. Han fikk leiligheten for omtrent 145 dollar under takst, ifølge den amerikanske avisen.

Leiligheten er solgt av Tamir Shemesh via det amerikanske eiendomsmeglerselskapet Corcoran. Selskapet skriver på sine nettsider at leiligheten har utsikt over Gansevoort Square fra alle vinduer.

Zuccarello har tidligere fortalt VG at moren hans pleier å lage mat til ham når hun er i byen. Slik svarte han: - Hva er spesialiteten? - Norsk mat. I går kom jeg hjem fra trening og lå på sofaen.

Det største badet har marmordetaljer og et spesiallaget badekar, mens det andre baderommet har marokkanske keramikkfliser. Zuccarello har spilt for NHL-laget New York Rangers siden 2010. I april signerte Zuccarello en ny fireårskontrakt med det amerikanske ishockeylaget, en kontrakt som var verdt 18 millioner dollar. Det tilsvarer rundt 146.7 millioner norske kroner.

Les også

Ekskona til Røkke selger markedets dyreste leilighet

Les også

Salget av luksusboliger opp 70 prosent

Les også

Oslo-meglere: Derfor gikk det ikke rundt for Fredrik Eklund i Norge

Her kan du lese mer om