Visningene fylles opp

- Jeg tror interessen er en indikator på det som skjer i markedet nå, sier eiendomsmegler.

Publisert:

- Starten på 2009 har vært meget bra. Vi har solgt eller fått anstendige bud på alle de 13 eiendommene vi har hatt ute på nyåret, forteller eiendomsmegler og partner Terje Tinholt i Nordvik & Partners i Oslo til Dagens Næringsliv (DN).

Han fikk mandag oppleve noe, som før jul, ville vært utenkelig. Ifølge Tinholt var omlag 100 stykker på visning i en tomannsbolig på Lilleaker i Oslo med en prisantydning på fem millioner kroner.

- Vi hadde også boligen ute før jul, da kom det kun en åtte-ti stykker på visning. Før jul annonserte vi de to leilighetene i boligen hver for seg, men nå la vi ut hele boligen som ett objekt. Mandag kveld var det kø ut ytterdøren da vi holdt visning, forteller Tinholt til DN.

Les også: Mange ser lyst på 2009

Forbedring flere steder

Også i Norges andre store byer kan man melde om en god start på 2009. EiendomsMegler 1 Midt-Norge i Trondheim har ifølge DN hatt en salgsøkning på 45 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

- Vi har hatt flere budrunder i løpet av de ni første dagene i januar enn vi hadde i hele desember, sier markedssjef Eirik Jacobsen i EiendomsMegler 1 SMN til DN.

Privatmegleren i Tromsø og flere eiendomsmeglere kan også melde om en lysere situasjon enn før jul.

E24-LESER: "Vi var på visning i helga, og fikk en drøss med telefoner fra meglere i går som ba pent om bud..."

Les også: Tror bunnen i boligmarkedet er nådd

Les også: Lovende bolighelg

Til forsiden

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om