Kjøpte palass på billigsalg

Et ektepar fra Oslo har kjøpt Asger Jensbys gigantvilla. For 15 millioner kroner sikret paret seg huset som kostet 40 millioner å bygge.

SOLGT: Asgers Jensbys villa utenfor Kongsvinger er solgt.
Publisert:

Det er Trine og Dag Stian Stiansen som har kjøpt villaen ved Vingersjøen i Kongsvinger. Villaen skal angivelig kostet 40 millioner kroner å realisere.

Til lokalavisen Glåmdalen forteller Trine Stiansen at planen er å ferdigstille eiendommen og flytte inn til jul.

– Vi tar sikte på å flytte inn i huset i Kongsvinger til jul, men vil beholde leiligheten på Aker Brygge. Somrene tilbringer vi stort sett i sommerhuset på Tjøme, sier hun.

Villaen ble lagt ut til salg i januar 2009 med en prisantydning på 22 millioner kroner etter at Asger Jensbys formue på 3 milliarder kroner forduftet i løpet av noen få dager da Stein Bagger storsvindel gjennom IT Factory ble avslørt. Jensby var eier og styreleder i selskapet.

Tomten er på ti mål og huset inneholder 1000 herskapelige kvadratmeter sammen med en trippelgarasje. Fra den skiferbelagte terrassen med vannbåren varme kan man titte ned på det opparbeidete uteområde med basseng, tennisbane og grillhus. Innvendig har palasset tre stuer og vinterhave.

Se flere bilder fra eiendommen her.

Trine Stiansen understreker overfor Glåmdalen at det er hennes mann som er kjøperen. Dag Stian Stiansen er enearving av eiendomsselskapet Stiansen Eiendom i Oslo.

– Også Dag er veldig glad for at vi fikk kjøpt huset, sier Stiansen.

Mens ektemannen driver eiendomsselskapet er den tidligere frisøren hjemmeværende. Hun driver aktivt innenfor hestesport og er styremedlem i mannens selskaper.

Les flere nyheter på E24.no

Publisert:

Her kan du lese mer om