DN: Therese Johaug kjøpte villa for 18,8 millioner i Holmenkollen

Therese Johaug har kjøpt enebolig i Holmenkollen for 18,8 millioner kroner.

PRAKTVILLA: Therese Johaug kjøpte i sommer villa i Holmenkollen for 18,8 millioner kroner. Boligen blir omtalt som en «praktvilla» med «majestetisk utsikt over byen og fjorden».
Publisert:

Skistjernen kjøpte i sommer en villa på 400 kvadratmeter og 264 kvadratmeter primærrom, med nyoppusset treroms gjestebolig på 37 kvadratmeter. Prisen skal være på 18,8 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv som viser til Bisnode Norges eiendomsregister.

Huset ligger i gangavstand fra skianlegget i Holmenkollen, og det skal ta 20 minutter å komme seg dit til fots.

– Vi har ingen kommentar til denne saken, skriver Jørn Ernst i en sms til E24.

Hegnar.no omtalte boligsalget i sommer, men da kom det ikke frem hvem som hadde kjøpt villaen fra 1991. Huset skal ha høy standard med store vinduer og en solrik, parkmessig opparbeidet eiendom på 775 kvadratmeter.

Saken fortsetter under bildet.

ROMSLIG: Eiendommen har en parkmessig eiendom på 775 kvadratmeter. Selve huset har primærrom på 264 kvadratmeter.

Selger leilighet

For nærmere 19 millioner fikk Johaug, som er sammen med roer Nils Jakob Hoff, 264 kvadratmeter primærrom, inkludert et gjestehus på 40 kvadratmeter, som paret nå leier ut. Ifølge boligannonsen omtales boligen som en «praktvilla» med «majestetisk utsikt over byen og fjorden».

Les også

Er dette ny rekord? Oppussingsobjekt gikk 8 millioner over takst!

BOLIGKJØP: Therese Johaug kjøpte praktvilla i Holmenkollen for 18,8 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.

Dagens Næringsliv skriver at Johaug selger leiligheten sin i samme området som hun nå har kjøpt hus. Leiligheten i Olaf Bulls vei ble kjøpt for 3,45 millioner kroner i 2011, og ligger nå ute på Finn.no til en prisantydning på 5,49 millioner kroner.

Hun eier også en toromsleilighet på Adamstuen i Oslo, skriver avisen.

Solgt i sommer

Huset i Holmenkollen ble solgt i sommer, og gikk 1,8 millioner over takst som var på 17 millioner.

– Dette var en prosess som selger og kjøper har vært veldig fornøyde med, sa partner og eiendomsmegler hos Privatmegleren Dyve & Partners, Carl Sveistrup, til Hegnar.no den gang.

Sveistrup vil ikke kommentere salget til E24.

GJESTEHUS: Villaen har også et gjestehus på 40 kvadratmeter som Therese Johaug og hennes kjæreste, roeren Nils Jakob Hoff, nå vil leie ut.
Les også

Vi dro på visninger i Oslo for å snakke med boligkjøpere. Ingen kom.

Skistjernen venter i disse dager på avgjørelsen i Idrettens voldgiftsrett (CAS). Dommen kan være klar så tidlig som 18. august, etter en utsettelse.

Therese Johaugs selskap Setra AS, leverte et resultat for 2016 på 4,9 millioner kroner. Lillesetra AS, som er et annet Johaug-selskap, hadde samme år et resultat på to millioner kroner før skatt. Johaugs ligningsformue var på nesten 37 millioner kroner i fjor.

Les også

Seriegründer tjente 15 millioner på Johaug-hansker

Les også

Salgshopp på Johaug-produkter

Les også

Så mye tjente verdens rikeste i 2016

Publisert: