Skandiabanken nede igjen

For andre gang på én uke er nettbanken Skandiabanken utilgjengelig for bankens kunder. - Vi jobber med problemene, svarer Skandiabanken

NEDE: Kundene i Skandiabanken kommer ikke inn i dag.
Publisert:

Sist Skandiabanken var nede for kundene, var 4. mai. Nå, bare én uke senere, opplever nettbanken de samme problemene.
- Alt fungerer fint fra oss. Våre servere og systemer fungerer som de skal, men problemet er hos en underleverandør, forteller informasjonssjef hos Skandiabanken, Johnny Anderson til Dine Penger.

LES OGSÅ:

Nordmenn kortsvindlet for 200 millioner

Ubetalte regning

Bankens 350.000 kunder har dermed ikke tilgang til nettbanken og kan dermed ikke betale regninger eller overføre penger. Har du allerede lagt inn en regning med forfall i dag, vil den bli betalt i dag.
- Alle våre kunders bankkort fungerer både i butikker og i minibanker. Det er altså nettbanken som er nede. Vil man sjekke saldoen på kontoen kan man altså sjekke den i minibanken, forteller Anderson.

Nede i flere timer

Problemene oppsto i dag tidlig og Anderson håpet på at problemene ville være løst i løpet av et par timer.

LES OGSÅ:

Spar 100.000 på eget rentekutt

Beklager

- Vi er i tett dialog med underleverandøren og vi holder våre kunder oppdatert med status via Facebook og Twitter. Dette er en veldig kjedelig sak, og vi er en ren nettbanken og vi jobber med alle ressursene vi har på dette. Vi håper på en snarlig løsning, forteller Anderson.

Publisert:

Her kan du lese mer om