FÅR IKKE SOLGT OSLOS DYRESTE: Usolgt etter 10 mnd. i markedet

- Dette går tregt, sier eiendomsmegler Odd Kalsnes.

Publisert:

Siden september i fjor har eiendomsmegler Odd Kalsnes i Privatmegleren forsøkt å selge luksusvillaen på Ullern i Oslo til 24,5 millioner koner.

Til tross for prisavslag og nesten ti måneder i markedet, er fortsatt villaen usolgt.

Luksusvillaen ligger nå ute i markedet for 22 millioner kroner og er fortsatt hovedstadens dyreste bolig til salgs.

- Vi jobber med en kunde nå og det er et prisspørsmål mellom kjøper og selger. Ting tar tid i denne prisklassen, men dette er blant de aller beste objektene i Oslo, sier Kalsnes til E24.

Se bildene av luksusvillaen her

Forhandlinger

Kalsnes, som selger lukusvillaen på vegne av eiendomsinvestor og milliardær Paal Hveem, sliter med å selge objektene i den dyreste prisklassen.

Et bud på 20 millioner kroner var for lite for Hveem, og nå har det gått nye fem måneder uten at Hveem har fått noen tilfredsstillende bud på huset.

Kalsnes forteller at han var i forhandlinger med en afrikansk ambassade, men at forhandlingene strandet.

Den topp moderne villaen har vannbåren varme i de fleste gulv og ny dobbbelgarasje. Fra terrassen er det panoramautsikt mot Oslofjorden, og i kjelleren er det mer enn nok plass til husholdningens vinsamling.

Les også: Oslos dyreste usolgt

"Stille"

Odd Kalsnes, som er kjent for å selge de aller dyreste objektene i markedet, mener lukussegmentet fortsatt er svært svakt.

- Markedet er ikke friskmeldt. Dette går tregt, i tillegg til at mange forsøker å selge utenfor markedet, sier Kalsnes til E24.

- Kjøperne i dette segmentet er veldig selektive. Aktørene i markedet har gått i dvale, men vi håper og tror at august likevel vil bli et bra tidspunkt, fortsetter eiendomsmegleren.

Investor Øystein Tvenge kjøpte villaen i 2006 som et investeringsobjekt til 9,2 millioner kroner, og i mars 2008 var luksusvillaen totalrenovert.

Eneboligen ble ifjor overtatt av eiendomsinvestor Pal Hveem. Sammen med Tvenge har Hveem gjort mange investeringer i boligmarkedet.

Les også: - Tidligst prisoppgang i 2010

Les flere E24-nyheter her

Publisert:

Her kan du lese mer om