Nå kutter Storebrand renten også

Storebrand følger etter Skandiabanken og BN Bank. Nå kutter de boliglånsrenten med inntil 0,20 prosent.

RENTEKUTT: Storebrand vil til enhver tid være en konkurransedyktig bank, sier kommunikasjonssjef Hanne Gudding.
Publisert: Publisert:

Både Skandiabanken og BN Bank har kuttet sin rente i løpet av de par siste ukene, og denne gangen er det altså Storebrands tur til å gi gode nyheter til lånekundene sine.

Storebrand kutter renten med inntil 0,20 prosent på alle boliglån, og den aller laveste effektive renten for bankens kunder blir 2,59 prosent (nominell 2,50 prosent).

Billigste lån etter rentenedsettelse for henholdsvis BN Bank og Skandiabanken er til sammenligning 2,66 og 2,70 prosent.

Lavest rente for dem under 40

– Vi er i en posisjon i dag der vi tilbyr blant markedets gunstigste lånerenter. Dagens rentenedsettelse er en ytterligere bekreftelse på dette, sier kommunikasjonssjef i Storebrand, Hanne Gudding, i en pressemelding.

Denne laveste renten er det kun de som har Boliglån for unge som har mulighet til å få. Riktignok har Storebrand utvidet aldersgrensen for opptak av dette lånet, slik at også kunder opp til 40 år har mulighet til å ta opp dette lånet.

– Vi skal være markedsledende på denne type lån. Dagens rentekutt sikrer at denne gruppen kan refinansiere eller ta opp nye lån til en enda gunstigere rente, sier Gudding.

Fordel-kunder får bedre rente

Beste rente på ordinært boliglån blir 2,68 prosent effektivt (2,60 nominelt), men denne renten er det kun Fordel-kundene som får. Øvrige boliglånskunder får en effektiv rente på 2,79 prosent (2,70 nominelt).

Innskuddsrentene settes ned med inntil 0,30 prosentpoeng. Beste sparerente etter endringen blir 1,70 prosent.

For nye lån gjelder nye betingelser fra 20. mai. For eksisterende lån gjelder betingelsene fra og med 24. juli. Innskuddsrenten settes ned fra samme dato.

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om