Alan Walker-manager Gunnar Greve har kjøpt villa i Holmenkollen

Den tidligere «Idol»-dommeren, rapperen, manageren og programlederen Gunnar Greve har kjøpt bolig til 22,4 millioner kroner på Oslo Vest.

Eneboligen i Holmenkollen, med tilhørende hage.

Stener Widnes/Eiendomsfoto
 • Hanna Ghaderi
Publisert:,

Eneboligen på Holmenkollen lå ute til en prisantydning på 23 millioner kroner. Boligen er 280 kvadratmeter stor, og ble bygget i 1900.

I 2017 ble boligen solgt for 17 millioner kroner, og Gunnar Greve har nå kjøpt boligen for 22,4 millioner.

– Både kjøper og selger virker fornøyd med prisen, utover det har jeg ingen kommentar, sier megler Michelle Krefting til E24.

Boligen har umiddelbar nærhet til marka, og har utsikt over Oslofjorden og byen. I tillegg er det kort vei til Tryvann skisenter og Frognerseteren.

Til høyre ser man annekset, eller praktikantboligen.

Stener Widnes/Eiendomsfoto

Med praktikantbolig

Villaen har fire soverom, to bad i hoveddel, vaskerom, barnegarderobe, tre stuer med peis, dobbel garasje og uteplass med utepeis.

I tillegg følger det med et anneks, som i annonsen blir betegnet som praktikantbolig. Annekset er på 22 kvadratmeter med endré, gang, stue, soverom og bad.

Gunnar Greve har så langt ikke besvart E24s henvendelser.

Øyvind Ganesh Eknes/TV 2

Modernisert

I 2017 og 2018 ble hele boligen oppgradert. Under moderniseringen ble overflatene pusset opp, og i tillegg ble det installert nytt kjøkken. Det ble også etablert nytt bad og vaskerom.

Det har vært flere tilbygg og påbygg, men det fremkommer i annonsen at årstallene er noe ukjent. «Mye tyder på at tilbygget er fra omtrent 1997/1998, påbygg antas å være fra 2003».

Tredoblet inntekten i fjor

Ifølge skattelistene for 2018, hadde Greve en inntekt på 5,8 millioner kroner. Dette er ifølge Bergens Tidene nesten tre ganger så mye som året før.

Sammen med Gilbert Lunde og Yonas Aregai eier og driver han selskapene tilhørende Mer Group, som omfatter et management, et plateselskap, et studio og et musikkforlag, .

Til sammen omsatte de fire selskapene for 75 millioner, med et samlet resultat før skatt på seks millioner kroner, ifølge Dagens Næringsliv.

Greve er også Alan Walkers manager, Walker økte resultatet med over 13 millioner kroner i 2018. Totalt omsatte selskapet Alan Walker AS for hele 35,99 millioner kroner i 2018, noe som er en økning på nær 15 millioner kroner fra året før.

Her kan du lese mer om

 1. Bolig
 2. Holmenkollen
 3. Gunnar Greve

Flere artikler

 1. DN: Alan Walker dro inn over 116 millioner i fjor

 2. Komikerpar har kjøpt villa i Oslo – 4,75 millioner over prisantydning

 3. Milliardærarving selger Norges dyreste bolig for 100 millioner

 4. Annonsørinnhold

 5. John Carew selger toppleilighet: Kan tjene 7,5 millioner på salget

 6. Betalt innhold

  Tidligere skipsreder selger luksusvilla til 59 millioner