Her er Norges beste banker

Du kan enkelt spare 10.000 kroner i året på å bytte til en bank som passer bedre for deg. Dine Penger har sjekket renter og gebyrer i alle norske banker. Finn ut hvem som vant her.

Publisert:

I år arrangeres Dine Pengers Bank-NM for 17. gang. Dette er Norges første og fortsatt største undersøkelse av banker og finansinstitusjoner. Vi sjekker alle renter og gebyrer i alle banker, og kårer norgesmesteren i fem klasser.
Dine Pengers Bank-NM viser ikke bankenes renter på en tilfeldig dato. Vi gjør jobben for deg og finner ut hvilke banker som har vært de beste og verste gjennom hele året.

Hvorfor se tilbake?

Historien viser hvilke banker som har hatt gode vilkår over tid. Slike banker er attraktive fordi du slipper å bli lurt av lokketilbud, og du slipper også å bytte bank hele tiden.
Samtidig kommer det stadig nye banker på banen. Nykommer Ya Bank, som åpnet sine nettdører sommeren 2006, vinner sågar gull i klassen for brukskonto. Og senest ved nyttår lanserte Gjensidige sin nye bank, med gode betingelser.
Felles for disse nye bankene er at de ønsker å kapre kunder fra de tradisjonelle, store bankene. Økt konkurranse i bankmarkedet kommer deg som kunde til gode, mener Dine Penger.

Se resultatene i de ulike kategoriene under:

Boliglån 60%

Boliglån 80%

Fleksilån

Sparekonto

Brukskonto

Publisert:

Her kan du lese mer om