Her er prisoversikten over boligstyling

Det er stor prisvariasjon mellom boligstylerne. Sluttsummen varierer med flere tusen kroner. Her er prissammenligningen.

KOSTER MEST: Intro Interiørdesign har noen av de høyeste prisene i denne prissammenligningen. Samtidig opererer de med faste priser - noe de fleste ikke gjør.

Styling: Intro Interiørdesign AS, Foto: Stephanie Gundersen/Intro Interiørdesign AS.
  • Maren Løhre
  • Cecilie Storbråten Gjendem
Publisert: Publisert:

Det finnes mange tilbydere av boligstyling i landet.

Dersom du søker på boligstyling i Brønnøysund, får du opp 55 treff over hele Norge. Mange av disse er enkeltmannsforetak.

E24 har sett nærmere på 15 boligstylere og laget en oversikt over hvor mye du må ut med for å få boligen klar for visning.

I prissammenligningen har vi tatt utgangspunkt i det som kalles full boligstyling. Dette er når boligen står helt tom og boligstyleren ordner alt av møbler og dekor. Alle prisene er inkludert merverdiavgift.

Se prissammenligningen her

Men det kan variere mye hva du faktisk får for prisen. Både hvilken interiørstil man får og hvordan møblene blir fraktet. Vår prisliste baserer seg kun på hva boligstylerne selv opplyser på egne nettsider og som er sammenlignbart med de andre.

Når man skal velge en boligstyler kan det derfor være lurt å sjekke referansebilder, noe som kan gi et inntrykk av hva man faktisk får for prisen.

Noen av dem tilbyr også delstyling - altså at møblene til eier blir stående mens stylisten kommer inn og legger til tepper, lamper, nips og andre småting. Andre tilbyr også konsulentvirksomhet der stylisten kommer innom og utreder en rapport over hva boligeieren bør gjøre selv. Disse type tilbudene har vi utelatt fra prissammenligningen da type tilbud varierer mye.

Av eiendomsmeglere som E24 har pratet med tilbyr samtlige boligstyling gjennom eksterne aktører, men tilbudet varierer gjerne fra kontor til kontor. Boa er eneste som alltid bruker Josefin Johansson.

Publisert:

Her kan du lese mer om

  1. Eiendom

Flere artikler

  1. Slik tenker en boligstylist

  2. Slik tenker en boligstylist

  3. Denne månedsprisen er umulig å oppnå

  4. Reagerer på manglende info om lånerente i Finansportalen: – Lureri

  5. Betalt innhold

    Ikke ta for gitt at Sbanken-budet får grønt lys