Isabelle Ringnes kjøper nytt hus for 24 millioner kroner

Gründer og arving Isabelle Ringnes har solgt det gamle huset på Ormøya i Oslo og kjøpt nytt.

HUSBYTTE: Ett år etter at Isabelle Ringnes og samboeren kjøpte sitt første hus på Ormøya i Oslo, har de nå byttet til et annet. Håpet er at huset skal bli et hjem de kan etablere familie i.
Publisert:

Isabelle Ringnes og samboeren Bjørn Erik Ihlen har kjøpt nytt hus på Ormøya i Oslo. Prisen lå på 24 millioner kroner.

– Det var ikke planlagt å kjøpe nytt, men muligheten dukket plutselig opp og det er ikke så ofte hus til salgs på Ormøya. Vi ser på det som en stor investering i fremtiden. Her vil vi etablere familie og bli gamle og grå, hvis vi er så heldige, sier Ringnes til E24.

Hun forteller at den nye boligen ligger i et rolig område med fin beliggenhet og mindre innsyn. Huset har også en utleieleilighet og delt brygge.

Ormøya

Ringnes og samboeren kjøpte et hus for 17,2 millioner kroner på Ormøya i september i 2019, etter at Ringnes hadde solgt leiligheten sin på Frogner i Oslo.

Under et år senere valgte de legge det ut huset for salg igjen.

Les også

Isabelle Ringnes om karrieren: – Jeg famlet og famlet og famlet

Paret har blitt glade i området.

– Det er en sjarmerende og ujålete øy, som minner om en liten sørlandsby. Alle naboene vi har møtt er utrolig hyggelige og hjelpsomme, det er masse liv om sommeren og det er nært sentrum. Vi føler oss utrolig heldig som bor her, sier Ringnes.

Fikk solgt

Salget av den forrige boligen gikk ikke så bra som paret hadde håpet, men gikk under prisantydning. Ifølge Finansavisen ble den lagt ut for salg for 17,8 millioner, og solgt for 16,95 millioner kroner.

– Det gikk ikke så bra som vi håpet. Nedgangen i prisen er nok grunnet den midlertidige tiltaksstoppen på Ormøya og Malmøya, samt noe støy fra det nye Bekkelagsbadet som har fått noen klager i løpet av sommerhalvåret, sier Ringnes om salger.

Hun understreker likevel at hun og samboeren er fornøyd med å ha fått solgt og sikret seg et nytt hus.

– Vi er veldig glade i huset vi flytter fra, og har trivdes svært godt der. Men 2020 er ikke et år man føler for å ta mange sjanser, så vi er uansett glade for å ha solgt så tett opp mot kjøpet.

Publisert: