Knalltilbud på nybilforsikring

Skal du kjøpe eller har du kjøpt ny bil i år? Sjekk forsikringstilbudet fra Terra!

NY BIL: Før du går til innkjøp av forsikring til den nye bilen din, bør du sjekke prisene hos flere forsikringsselskaper. Foto: Scanpix
Publisert:

Er du en ung mann eller kvinne som er bosatt i storbyen, med lav bonus og høy årlig kjørelengde, kan du regne med et aldri så lite sjokk når fakturaen fra forsikringsselskapet ligger i postkassen.
Nybilforsikringen fra Terra kan spare deg for sjokket og flere tusenlapper - i hvert fall det første året.

Gjelder nyregistrerte biler

Kjøper du en bil som er nyregistrert i 2007, kan du benytte deg av nybilforsikringen til Terra Skadeforsikring.
Premien varierer fra 3.500 - 6.500 kroner i året, og bestemmes av kun to faktorer: bilens pris og om du bor i eller utenfor Oslo.
Tilbudet gjelder i ett år og dekker ansvar, kasko, fører- og passasjerulykke, samt bagasje for opptil 5.000 kroner og leiebil inntil 10 dager. Egenandelen ved kaskoskade er 4.000 kroner.

Uavhengig av bonus, alder og bilmerke

Det spesielle med tilbudet fra Terra er at forsikringspremien du betaler er uavhengig av bonus, alder og bilmerke - så lenge bilen er registrert som vare- eller personbil, veier under 3 500 kg og koster under 600.000 kroner.
Dermed vil forsikringen lønne seg spesielt for deg som er ung, har liten bonus eller kjører mye. Hos de fleste andre forsikringsselskaper straffes nevnte kategorier med høy premie.

Spar tusenlapper

Beregninger Dine Penger har utført viser at unge personer med lav bonus kan spare 10.000 - 15.000 kroner på å kjøpe forsikringen gjennom Terra fremfor de store etablerte forsikringsselskapene.
For eldre personer med høy bonus og kjørelengde, var besparelsen på nesten 5.000 kroner.

SÅ MYE KAN DU SPARE

Om beregningene: Vi har benyttet oss av selskapenes forsikringskalkulatorer på deres respektive hjemmesider for å komme frem til premiene. Prisene er hentet inn 10. april 2007.

OBS:

Dette er bare en pristest, betingelsene kan variere fra person til person.

Må være kunde i Terra-bank

For å benytte deg av tilbudet må du være kunde i en av de over 80 lokale sparebankene som eier

Terra

.
Hva slags tilknytning du må ha, varierer fra bank til bank, men lønnskonto eller en sparekonto burde holde.
Er du ikke kunde, må du mest sannsynlig opprette et kundeforhold med banken utover selve forsikringen. Så lenge du ikke må flytte hele kundeforholdet ditt over, bør ikke dette være et problem.

OBS! Spesialtilbud første året

Vær oppmerksom på at nybilforsikringen fra Terra er et spesialtilbud som gjelder første året med ny bil. År 2 er det tilbake til normale vilkår.
Du må dermed være forberedt på en kraftig økning i premien dersom du tilhører en risikogruppe.
Send derfor forsikringen ut på anbud for å finne beste tilgjengelige tilbud for bilforsikring med de vilkårene du ønsker.
Det gjør du enkelt ved å sende en e-post til fem-seks forsikringsselskap der du ber om tilbud på bilforsikring med de vilkårene du selv ønsker.

Publisert:

Her kan du lese mer om