Utelivsgründere vil selge toppleilighet for 35 millioner kroner

Familien bak det populære utestedet på Grønland i Oslo selger nå sin toppleilighet i hovedstaden.

255 KVADRATMETER: Takterrassen til leiligheten på over 200 kvadratmeter.
Publisert: Publisert:

Dattera til Hagen-grunnleggere Espen Hagen og Trine Bach Hagen vil selge sin toppleilighet for 35 millioner kroner.

Leiligheten er på 185 kvadratmeter, har to soverom og to bad. Den ble bygget i 2003 og har en terrasse på 255 kvadratmeter.

Megler og partner Cato Rojahn i Nordvik sier til E24 at bakgrunnen for prisantydningen henger sammen med leilighetens beliggenhet, størrelse og fasiliteter.

– Vi har sett på toppleiligheter av samme størrelse i nærheten som gikk for omtrent 30 millioner kroner, og den kan ikke engang sammenlignes med denne her. Leiligheten har to garasjeplasser, heis rett inn i leiligheten og alt det man kan ønske seg.

– Det er bare én av den i hele byen, sier Rojahn.

Stor pågang

Leiligheten ble lagt ut på Finn.no tirsdag kveld, og Rojahn kan informere om at det allerede har vært forholdsvis stor pågang.

Les også

Nytt Askeladden-selskap utfordrer tannlegebransjen: – Du skal vite hva du må betale

«Boligen ligger i Schultzehaugen som er avskjermet og inngjerdet, og svært barnevennlig. Eierne har også tilgang til et privat og helt unikt parkanlegg, kjent som «Edens Hage». En fredet og over 100 år gammel privat frukthage, perfekt for sosiale aktiviteter», står det i annonsen.

– Det finnes jo ikke maken, det er en hel etasje og et tak som er bygget ut. Den har alt man vil ha, med stor hage, jacuzzi, grill- og hageplass og flere solsteder samt fantastisk utsikt. Den er helt unik.

E24 har vært i kontakt med Espen Hagen som ikke ønsker å kommentere salget. Han viser til sin megler Rohjan.

Les også

Tor Petters whiskyflaske har nådd nesten 80.000 kroner på auksjon

Publisert: