Dæhlie-smell på Sjusjøen

Driverne av Dæhlie-eide Sjusjøen Høyfjellshotell gir opp.

MISTER HOTELLDRIVERE: Bjørn Dæhlie.
Publisert:

Etter tre års innsats, gir driverne av Sjusjøen Høyfjellshotell nå opp å drive hotellet videre. Dette skriver Ringsaker Blad.

Konkurs nummer to
- Vi klarer ikke å tjene nok penger på driften. Det skyldes for det første at vi ikke klarer å få noe besøk på sommeren pluss at hotellet er dårlig og for markedet et produkt som er ikke bra nok. Det er forfallent, og må rehabiliteres mer enn det eierne har gjort til nå, sier Kasper Bendtsen Nielsen til avisen.

Han har drevet Sjusjøen Høyfjellshotell sammen med Frank Helle. Frem til i sommer drev Helle og Nielsen også Dovrefjell Hotell, inntil det gikk konkurs.

Dæhlie inn som eier
Eier av Sjusjøen Høyfjellshotell er selskapet Sjusjøen Utvikling AS, som kjøpte bygget i 2010. Sjusjøen Utvikling AS eies av Gjøvik Eiendom, Åge Skinstad, Bjørn Dæhlie og Brede Kjeldsberg.

Les også: Dæhlie går for leiligheter

Dette er nytt også for oss og vi har ikke rukket å styrebehandle det. Vi har tre muligheter. Vi kan få nye drivere på hotellet, vi kan selge hotellet eller vi kan utvikle det hele videre. Det er mange måter å kunne utvikle det videre på, sier Åge Skinstad til Ringerikes Blad.

Han opplyser at driverne opprinnelig inngikk en 5+5 års leieavtale med Sjusjøen Utvikling AS.

Les også:

Les flere nyheter om eiendom på Estate Nyheter

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om