Reitan selger luksusbolig på Nesøya

Dagligvarearvingen håper å få 35 millioner for strandperlen på Nesøya i Asker. Se interiørbilder fra prakteiendommen i billedkarusellen over.

  • Jo Andre Aakvik
Publisert:

– Jeg har tre mulige kjøpere på liste fra før, og de er ikke så langt unna i pris, sier eiendomsmegler Odd Kalsens i Privatmegleren til E24.

– Men vi legger nå eiendommen ut på for å nå kunder vi ikke har på liste fra før. Dette er en bolig som typisk er av interesse for nordmenn i utlandet, som er i ferd med å flytte hjem.

Torsdag ettermiddag la han ut den 453 kvadratmeter store boligen til Rema-arving Magnus Reitan (40) på Finn.no. Det var Budstikka som først omtalte saken.

Med en prisantydning på 35 millioner kroner er Reitan-palasset for øyeblikket landets nest dyreste bolig, ifølge Finn.no - bak en villa på Ullern til 55 millioner kroner.

Les også

Utbyttefesten i dagligvarebransjen

Tesla med på kjøpet

SELGER: Magnus Reitan.

Distansen ut til Nesøya er betydelig lengre enn til Ullern, men for å hjelpe potensielle pendlere legger Magnus Reitan sin Tesla elbil med i kjøpesummen.

Det er likevel ikke det mest fremtredende med boligen.

– Alt handler om beliggenhet. Dette er en sjelden perle, med egen strandlinje – sandstrand – og egen brygge. Boligen ligger helt usjenert til ned mot sjøen, sier Kalsnes.

Tomten er på knappe tre mål, og ble bebygget i 2001.

Huset har fire soverom og tre bad, fordelt over to hele og to halve etasjer. Av ulike typer er det i alt fire stuer. I tillegg har huset musikkrom, trimrom, omkledningsrom, vinrom og lagringsrom.

Les også

Meglertopp advarer boligkjøpere: – By fornuftig

– Finere

INTERIØR: Megleren skryter av den smakfulle innredningen i boligen Magnus Reitan har lagt ut for salg.

E24 påpeker overfor megler at Hallvard Flatlands bolig på Nesøya – som på utsiden kan ligne litt på Reitans – ble en hyllevarmer, som TV-personligheten lenge slet med å selge. Til slutt ble den solgt i fjor høst, etter syv år på markedet og med prisreduksjon på 7–8 millioner kroner.

Kalsnes frykter ikke samme skjebne for lillebror Reitan. Denne boligen har en mye bedre beliggenhet, liggende mer på utsiden av øya, hevder eiendomsmegleren.

Og fortsetter:

– De kan kanskje ligne litt på hverandre, men Flatlands var mye mer outrert. Den har vel en ti pipeløp. Dette er også en bolig som etter mitt skjønn har et eksepsjonelt strøkent interiør, sier Kalsens.

Les også

Nå starter vårrushet i boligmarkedet

Kuttet prisen

Prislappen på 35 millioner kroner er en nedjustering på fem millioner fra da boligen først ble lagt ut.

Eiendomsmegleren sier at boligen så vidt var annonsert i fjor sommer, men da bare i noen papiraviser. Boligen ble deretter trukket tilbake fordi Reitans nye bopel på Frogner i Oslo ikke er klar til innflytting før på slutten av året.

Innen da føler Kalsnes seg ganske sikker på at boligen er solgt.

– Vi tror boligen er av stor interesse og jeg har altså tre på liste som ikke ligger så langt unna i pris. Nå gjelder det bare å jekke opp prisen den siste biten, sier Kalsnes.

E24 har spurt om Magnus Reitan ønsker å kommentere artikkelen, noe han har avstått fra.

For ordens skyld: E24 er heleid av VG, som er en del av Schibsted-konsernet. Schibsted eier også Finn.no.

Les også

Schumachers Trysil-hytte er solgt

Les også

Populære oppussingsobjekter: – Nordmenn er født med ski på beina og hammer i hånda

Les også

Slår av 16 millioner for å bli kvitt tidligere nazi-hovedkvarter

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

  1. Eiendom

Flere artikler

  1. Europris-arvingen fikk ikke solgt i fjor, nå kutter han prisen

  2. Dette uthuset selges for 16 millioner

  3. Denne leiligheten til 50 millioner har vært forsøkt solgt i ett år

  4. Dette er landets dyreste hytter

  5. Vil ha 50 mill. for 250 kvadratmeter