Priskutt for Trondheims dyreste bolig

Ikke engang «luksuriøs innredning etter inspirasjon fra Østens mest overdådige hoteller» er nok. Tre millioner er kuttet av prisen til Trondheims dyreste bolig.

INSPIRASJON FRA LUKSUSHOTELLER: I salgsoppgaven skrives det også at det i planleggingsfasen ble hentet inspirasjon fra Palazzo Versace i Dubai og Emirates Palace i Abu Dhabi.

Foto: Joakim Reinaas/Inviso
  • Julia Kirsebom Thommessen
Publisert:

E24 omtalte i juni luksusboligen med en prisantydning på 25 millioner kroner er Trondheims dyreste bolig. Etter en sommer borte fra Finn, har villaen kommet tilbake på markedet.

Denne gangen med en prisantydning på 22 millioner kroner.

Megler Eirik Døsen i Proa Eiendomsmegling forteller E24 at det var sommerferien som gjorde at huset ble tatt av markedet.

Les også: (+) Derfor betaler noen millioner for små hybler uten eget toalett

– Boligen kom tilbake på markedet for to dager siden, og vi har allerede hatt mye interesse for den. Jeg tror 7.500 mennesker har klikket på annonsen siden vi la den ut, sier Døsen.

– Eiendommen er ikke vanskelig å selge. Spørsmålet er til hvilken pris, legger han til.

GULLFLISER: Bad med gullfliser i Trondheims-villaen.

Foto: Joakim Reinaas/Inviso

– Huset fortjener en høy pris

«Det finnes ikke noe tilsvarende i Trondheim. Sannsynligvis heller ikke noe annet sted i dette land. På denne eiendommen blir ordet "bolig" nærmest feil og de største superlativ for svake. For dette er noe helt unikt,» skrives det i boligannonsen.

Men gullfliser, Versace-logoer, badstue, svømmebasseng og boblebad har ikke fristet boligkjøpere i Trondheim i sommer.

– Er boligen for voldsom for norske kjøpere?

Les også

Dette er Norges mest populære område for boligspekulasjon

– Den er ikke for voldsom, men det er klart at det er et element at den ikke er tradisjonell i stilen. Med en såpass påkostet bolig er det alltid slik at stilarten skal treffe riktig kjøper, sier Døsen, og legger til at de som har vært på visning har vært meget fornøyde med det de har sett.

– Jeg har ikke sett en bolig i Trondheim som er så påkostet kvalitet noensinne. Det er naturlig at denne boligen er i toppsjiktet hva gjelder pris. Huset fortjener en høy pris, det er helt fantastisk gjennomført, sier Døsen.

Den dyreste boligen som faktisk har blitt solgt i Trondheim, gikk for 18,5 millioner kroner i 2017, ifølge Nettavisen som først omtalte saken.

LUKSUS: Huset har egen spaavdeling med basseng, boblebad og tyrkisk sauna.

Foto: Joakim Reinaas/Inviso

Konflikt med tidligere arbeidstagere

Med et areal på 618 kvadratmeter og seks soverom, er det nok av plass for eventuelle kjøpere. Totalt er tomten på nesten 2000 kvadratmeter.

Selgerne er ekteparet Andrzej og Agnieszka Beata Sliwa, som eide og drev Rustfrieksperten AS. Selskapet ble slått konkurs i januar, og siden har ekteparet vært i konflikt med tidligere ansatte, ifølge Adresseavisen.

Les også

Rapport: Opphoping av usolgte nyboliger i Norge

Døsen tror ikke dette har påvirket salget av boligen noe nevneverdig.

– Dette har egentlig ingenting med bolighandelen å gjøre, og jeg har ikke opplevd at det har påvirket interessen for boligen. Enhver bedrift kan oppleve uenighet mellom ansatte og ledelse, sier Døsen.

Her kan du lese mer om

  1. Bolig
mail
E24

Start dagen med

Morgengryn Logo

Hold deg oppdatert på de viktigste nyhetene, de siste nøkkeltallene, og dagens kalender. Tilbudet er gratis.

Flere artikler

  1. Skulle bli Trondheims dyreste - solgt 6 mill. under prisantydning

  2. Sliter med å få solgt prakteiendom: Kuttet prisen med ti mill.

  3. Bergens dyreste leilighet solgt

  4. Annonsørinnhold

  5. Villa til salgs på Slemdal for 80 millioner kroner

  6. Stokke-arving selger villaeiendom i Oslo for over 60 millioner