Last ned Dine Penger nr 1-2014

I Dine Penger nummer 1 kan du lese hvordan du kan utnytte bortfallet av arveavgiften til å gi støtte til barnas bolig. Du ser også hvilke fondsforvaltere som gjorde det best i 2014.

Last ned! Dine Penger nr 1-2014 kan nå lastes ned til nettbrett og mobil. Du kan blant annet lese om beste fond, hvordan du selger bilen privat og hvordan bruke arveavgiftsbortfallet best mulig.

  • Carsten Henrik Pihl
Publisert:

Dine Penger nr 1-2011 er nå på vei ut til papir-abonnentene og er i salg i butikker og kiosker fra mandag 20. januar. DP+ abonnenter kan nå laste ned bladet fra vårt elektroniske bladarkiv.

Og hvis du ønsker å lese bladet elektronisk, kan du kjøpe abonnement nå!

Last ned:Dine Penger nr 1 finner du her!

Ingen arveavgift. Du kan i bladet lese om hvordan bortfallet av arveavgiften kan brukes for å hjelpe barn med å få støtte til boligkjøpet.

Og hvordan de nye arvereglene kan gi noen en høyere gevinstskatt.

Les ekspertenes tips hvordan du får arveoppgjøret best mulig.

Finansklagenemnda. Dine Penger har også gått Finansklagenemna etter i sømmene. «Nemnda kaster blår i øynene på folk», sier ekspert. Vi viser hvordan avgjørelsene i nemnda går, hvem som har fått erstatning, og hvem som ikke får.

Fondsforvaltere. Dine Penger har igjen arrangert Fondsforvalter-NM, og kårer de beste fondsforvalterne for 2013. I bladet ser du hvem som gikk av med seieren.

Trening. Du kan også lese om hvilken trening som gir best helsegevinst, og hvordan tidligere RV-leder Aslak Sira Myre nå føler seg som en forretningsmann.

Du finner også tipsene til privat bruktbilhandel og mal for kontrakt.

Hvilken terminal? Er du firmaeier har du sikkert tenkt på om du skulle ha en betalingsterminal. Vi viser hvilken terminal som lønner seg for deg, alt etter hvor mange handler du har.

Kan nytes offline. Vi vet mange DP+-abonnenter likevel ønsker å se Dine Pengers magasin for å se artiklene knyttet til grafikken som står i bladet.

I tillegg har man fordelen av å kunne ha med seg artiklene, og ikke være avhengig av nett-tilgang hele tiden.

Derfor kan du nå laste ned Dine Pengers blader som PDF til ditt nettbrett eller PC, og kan lese ifred og ro.

Vi har valgt PDF som format, fordi det kan leses på så å si alle plattformer.

Dermed kan du laste ned til PC, iPad, iPhone, Android og Windows Phone.

PDF-ene inneholder linker, trykk for eksempel på en sak på forsiden, og du tas til den saken. I tillegg er bladet ditt til odel og eie, også etter at abonnementet er over.

Det elektroniske bladarkivet er tilgjengelig for alle DP+-abonnenter, både de som har abonnementet sammen med papirbladet i posten hjem, og de som har rent digitalt abonnement.

Som abonnent kan du også laste ned eldre utgaver av Dine Penger. De finner du her!

Flere artikler

  1. Last ned siste utgave av Dine Penger

  2. Last ned Dine Penger til ditt nettbrett.

  3. Siste frist på onsdag: Nå må du klage på skatten

  4. Annonsørinnhold

  5. Lanserer norsk «Netflix» for magasiner

  6. Trøbbel med Altinn