Dette bør du sjekke i prospektet før du går på visning

Du har finansieringsbeviset på plass, og er klar for visning - eller? Først er det en del papirer du bør pløye deg gjennom.

Ukens episode av Voksenpoeng tar for seg alt du bør vite om takst og prospekt.
Voksenpoeng
 • Nora Rydne
Publisert: Publisert:

E24s nye podkast Voksenpoeng med Nora tar deg gjennom det du trenger å vite om de store og viktige tingene du skal få på plass når du er i startgropa av voksenlivet.

Hvis du har begynt å se deg om etter en bolig å kjøpe, har du kanskje merket deg hvor endeløst mye informasjon du får tak i i boligannonsene.

Du kan laste ned et helt prospekt, og gjerne en egen takstrapport. Men hva er det egentlig viktig å se etter i jungelen av farge- og bokstavkoder?

I ukens episode av Voksenpoeng er takstmann Espen Eilertsen med i studio for å fortelle om hva de som skriver takstrapporter og prospekter ser etter når de er på befaring i en bolig. For er det egentlig så farlig om badet er «takstgrad 2»? Og hvordan avdekker du om boligen du ser på har dyre eller helt greie feil som må rettes opp?

Hør hele episoden der du vanligvis lytter til podkast - eller i spilleren under.

Har du spørsmål eller tips til hvem Nora bør intervjue? Besøk Voksenpoeng med Nora på Instagram, eller send mail til nora.rydne@e24.no.

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

 1. Voksenpoeng
 2. Podkast
 3. Bolig
 4. Boligkjøp
 5. Boligmarkedet
 6. Eiendom

Flere artikler

 1. Kjøpe bolig? Hør podkast-guiden som gir deg all infoen du trenger

 2. Slik vinner du budrunden

 3. Mitt voksenpoeng: Obos-sjef Daniel Siraj

 4. Kjøpe bolig? Dette må på plass før du starter

 5. Mitt voksenpoeng: Birgit Liodden