Ledertalentene 2018

Ledertalentene 2018

I samarbeid med

Ledertalentene 2018

I samarbeid med executive search-selskapet Mercuri Urval har
E24 for tiende gang kåret Norges fremste ledertalenter.

Jenny Ernström

Jenny Ernström

Har gjort lynkarriere innenmatsodonten Telenor. Beskrives som et sterkt og uredd ledertalent. Etter å ha jobbet som key acount manager bød muligheten seg i 2016, og hun ble i et kobbel av søkere plukket ut til å lede et team av selgere, og fikk både personal- og budsjettansvar. Etter kort tid fikk hun ytterligere ansvar da hennes enhet ble løftet enda et nivå opp i salgsorganisasjonen. Kollegaer forteller om en ambisjonsrik leder som har bygget gode interne relasjoner i teamet, og oppnådd gode resultater.

Pablo Barrera Lopez
1

Pablo Barrera LopezÅrets Drivkraft

Pablo er konserndirektør for innkjøp i Yara International, et av de største selskapene på Oslo Børs målt i markedsverdi. Der har han ansvaret for innkjøp av alle kritiske innsatsfaktorer som blant annet naturgass, fosfat og kalium. I tillegg leder han selskapets globale logistikkapparat som binder produksjonsenhetene sammen med det globale salgsapparatet. Pablo var tidligere leder av strategiteamet til Yara i Chile, og ble senere selskapets landssjef i Chile. Før karrieren i Yara arbeidet han fem år i Boston Consulting Group. Pablo har en mastergrad i finans fra Norges Handelshøyskole.

Line Lian Mjell
2

Line Lian Mjell

Har bidratt sterkt til profesjonaliseringen av Verisure, og innføringen av vesentlig bedre "performance managment"-struktur. Kollegaer forteller også om en leder som har bidratt vesentlig til byggingen av en kultur hvor finans- og strategiarbeid har blitt tettere vevd inn i andre avdelingers hverdag, fremofor å bare være en avdeling som kontrollerer bedriftens finansielle tall. Det fortelles at etter at Mjell ble ansatt har bedriften forbedret sin ønnsomhet, og økt både kundetilfredshet og kundelojalitet.

Terje Aas
3

Terje AasÅrets Salgsleder

Terje er Intelligent Cloud Lead i Microsoft Norge, som vil si at han leder selskapets skybaserte satsing. Det er et av Microsofts største og mest sentrale divisjoner, hvor han inspirerer og coacher sitt salgsteam av erfarne løsningsspesialister, samtidig som han er en tydelig leder for teamet. Tidligere har han jobbet med cybersikkerhet, utviklingen av «smarte byer» og kunstig intelligens, også i Microsoft. Før det jobbet han i IBMs finans- og salgsavdeling, etter at han gikk markedsføring på Handelshøyskolen BI. Nå for tiden tar han en mastergrad i ledelse ved NTNU, ved siden av fullt arbeid.

Geir Engdahl
Topp 10

Geir EngdahlÅrets Innovatør

Geir er medgründer og teknologisjef i IT-selskapet Cognite, som tilbyr en plattform for å samle, behandle og analysere store mengder livedata for industrien. Han vil gjøre selskapet ledende innen sitt segment, og har gått fra 0 til 150 ansatte på under to år. Geir har drevet med programmering siden han gikk på ungdomsskolen, lagde et eventyrspill med en kompis som barn, og tok sølvmedalje i OL i informatikk i 2002. Etter at han fullførte mastergraden i anvendt matematikk ved Universitetet i Oslo i 2007, dro han til Canada for å jobbe for Google - før han grunnla rubrikkselskapet Snapsale i Norge. Schibsted ble største aksjonær, men bestemte seg plutselig for å satse på en konkurrent i stedet. Nå er han ferdig med den historien, og ser fremover med Cognite.

Lars Enge
Topp 10

Lars EngeÅrets Økonomihode

Lars har tittelen VP Performance Management & Decision Support hos Yara International, etter å ha klatret i gradene gjennom flere store selskaper. Karrieren begynte i McKinsey & Company, hvor han jobbet i 4 år, etter endte studier ved NTNU. Senere ble han plukket opp av Yara. Der gikk han fort fra å være medarbeider innenfor Mergers and Acquisitions (M&A), til leder av M&A, før han rykket opp til å bli økonomisjef over selskapets industrisegment, som har en omsetning på noen-og-tjue milliarder kroner. Etter 2 år i den stillingen, ble han nå forfremmet til å lede Yaras «Performance Management»-avdeling, hvor han leder et team på 30 personer i flere land innenfor økonomi, IT og utvikling.

Sigurd Løvfall
Topp 10

Sigurd LøvfallÅrets Rådgiver

Sigurd er direktør for energidivisjonen i Sweco, Europas største rådgivende ingeniørselskap med oppdrag i over 70 land. Siden han kom inn i selskapet som nyutdannet for seks år siden, har han beveget seg fra stillingen som trainee, til rådgiver, til gruppeleder for vannkraft. Bare 32 år gammel ble han en del av Swecos toppledelse, og har i dag resultat- og personalansvar for seks regionskontorer med til sammen 400 rådgivende ingeniører. Sigurd beskrives som en ambisiøs rådgiver og leder, som brenner for å utvikle fornybarsektoren gjennom fremtidsrettet teknologi og nye arbeidsformer. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen bygg og miljø.

Tine Charlotte Holm
Topp 10

Tine Charlotte Holm

Tine leder Oslo Market Solutions (OMS), et selskap med 18 ansatte som utvikler og drifter webløsninger for verdipapirmarkedet. Hun ble ansatt i 2011, ble leder for Produkter og Tjenester i januar 2014, og deretter for hele selskapet i oktober samme år. Tines oppgaver innebærer kundeansvar, salg, market data management, prosjektledelse, design og spesifikasjon til strategi, produktutvikling, og ledelse og personalansvar. OMS har også levert internasjonale tjenester til blant andre britiske The Telegraph, svenske Skandia Bank & Forsäkring og spanske La Informacion. OMS åpnet filial i Sverige i november 2018.

Jenny Ernström
Topp 10

Jenny Ernström

Har gjort lynkarriere innenmatsodonten Telenor. Beskrives som et sterkt og uredd ledertalent. Etter å ha jobbet som key acount manager bød muligheten seg i 2016, og hun ble i et kobbel av søkere plukket ut til å lede et team av selgere, og fikk både personal- og budsjettansvar. Etter kort tid fikk hun ytterligere ansvar da hennes enhet ble løftet enda et nivå opp i salgsorganisasjonen. Kollegaer forteller om en ambisjonsrik leder som har bygget gode interne relasjoner i teamet, og oppnådd gode resultater.

Chris Klemmetvold
Topp 10

Chris Klemmetvold

Chris grunnla Medarbeiderne AS i 2011, et selskap som samler inn glass-og metallemballasje, pant og tekstil rundt om hos husstander og bedrifter i Oslo-området. Medarbeiderne har som mål å vise hele verden at tidligere rusavhengie er god arbeidskraft, og at de kan bidra til storsamfunnet. Derfor har han ansatt 17 arbeidere med rusbakgrunn, som sammen gjør kildesortering enklere for mer enn 1700 husstander. I tillegg driver de et firma som utfører sjauing og flyttetjenester. Selskapet vokser raskt og tar sikte på å bli Norges første selskap som leverer overskudd med bare tidligere rusavhengige ansatte.

David Torvik Tønne
Topp 10

David Torvik Tønne

David er Vice President Corporate Controlling (Visesjef Bedriftsstyring) i Aker BP, med ansvar for prestasjonsledelse, forretningsplanlegging, regnskap, finansiell rapportering og skatt i selskapet. Han leder et team på over 80 personer i tre ulike lokasjoner. Aker BP er et resultat av integrasjonen mellom det norske og BP Norge, og er et av de fem største selskapene på Oslo Børs målt i markedsverdi. David kom fra stillingen som Principal i Boston Consulting Group sitt olje- og gass-team, og er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Kjetil Holmefjord

Kjetil HolmefjordÅrets Brobygger

Kjetil er investeringsdirektør og partner i StartupLab, et av Nordens ledende miljø for tidligfase teknologibedrifter. Selskapet bidrar med kapital, kompetanse, kontorer og nettverk, og har hjulpet og investert i selskaper som Remarkable, Exabel, Imerso, No Isolation, Huddly, Oncolmmunity og Otovo i startfasen. Kjetil jobber med investeringsvirksomheten, og forvalter penger på vegne av noen av Norges mest suksessfulle teknologigründere. Han har tidligere en bakgrunn fra gründervirksomheten i Norge, Danmark og Silicon Valley, og er utdannet siviløkonom med IT-spesialisering fra Copenhagen Business School.

Ingrid Oline Skeide Ødegaard

Ingrid Oline Skeide ØdegaardÅrets Fremtidstenker

Ingrid har som adminstrerende direktør og medgründer brukt de siste fem årene på å bygge opp videomøtetjenesten appear.in, som nå har mer enn 1 million brukere i over 190 land hver eneste måned. I 2017 ledet hun teamet gjennom en «spin-off»-prosess fra å være et intraprenørprosjekt i Telenor Digital, til å bli et eget selskap. Visjonen til selskapet er å gjøre det enklere å samarbeide virtuelt, og bidra til et mer fleksibelt arbeidsliv, hvor produktivt arbeid ikke nødvendigvis må skje på kontoret. Teamet bak appear.in lever etter sin egen visjon, ved å ha en policy som lar de ansatte velge hvor de ønsker å jobbe fra, hver eneste dag. Ingrid har styreerfaring fra Telenor Digital og konsernstyret i Amedia, og har bakgrunn i samfunnsøkonomi og entreprenørskap fra NTNU og Boston University.

Monica Paulsen Ygre

Monica Paulsen YgreÅrets Markedsfører

Monica har som merkevareansvarlig resultat- og beslutningsansvar for en av Norges desidert sterkeste merkevarer, nemlig Freia Melkesjokolade, samt for Freias største segment - sjokoladeplater. Hun har hatt fire ulike stillinger i Mondelez-konsernet over 6 år, og innehar en mastergrad i strategisk markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI. Monica kan vise til gode resultater innen merkevaren og produktporteføljen hun leder, i et marked med høyt tempo, tøff konkurranse og politiske reguleringer. Hun har vunnet flere priser både internt og eksternt, som Gull i Best Integrated Campaign Europe 2017 hos Mondelez, og Kreativt Forum sin kundepris under Gullblyanten i 2017.

Anne Stine Hole

Anne Stine HoleÅrets Samfunnsbygger

Anne Stine er daglig leder og gründer i Generasjon M, et selskap hun grunnla på videregående, bare 17 år gammel. Selskapet arbeider for å gi arbeidsplasser til ungdom, og bygge broer mellom generasjoner. Dette gjør de ved å gi unge jobb på sykehjem, som skaper en ny dynamikk og energi på hjemmene, og blidere beboere. I 2016 ble hun av Ferd kåret til Årets Sosiale Entreprenør. I tillegg er hun styremedlem i Ungt Entreprenørskap Norge, og har skapt imponerende resultater gjennom sitt arbeid for unge og eldre. Anne Stine uteksaminerte fra Høyskolen Kristiania i 2016, med en bachelor i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling.

Armin Afradi

Armin Afradi

Armin har bred erfaring fra dagligvarebransjen og retail. Gjennom årene har han, som business controller, tatt del i noen av de større og strategiske prosessene i selskapene han har jobbet i. Han har nå fått et utvidet ansvarsområde som leder for virksomhetstøtte på IT som innbefatter blant annet HR-, service management-, datavarehus- og økonomisystemene. Han jobber i dag som leder for virksomhetstøtte IT og business controlling i Coop Norge. Før Coop Norge jobbet han i Ica Norge som business controller med investerings og drift- aktivitetene.

Ole Anders Olsen

Ole Anders Olsen

Ole Anders jobber i dag som banksjef i SpareBank 1 SMN, og begynte i samme bank i 2008 som finansrådgiver. Der jobbet han i Overhalla, Trøndelag som finansrådgiver, frem til han ble banksjef i Namdal i 2014. Her har han ansvaret for markedsområdet i Namdal med 15 kolleger, hvor han forsøker å bidra til at laget lykkes sammen om å nå målene deres. Sammen må teamet hele tiden utfordre etablerte sannheter, og se hvordan banken kan gjøre ting litt bedre, hver dag. Området har hatt en voldsom vekst de siste årene, samtidig som at de har lokale, dyktige rådgivere som hjelper kundene i alle livets faser med gode råd. Han har en bachelor fra NTNU, og uteksaminerte fra Handelshøyskolen BI i 2017, der han tok en Executive Master.

Simen Andreas Henrik Knudsen

Simen Andreas Henrik Knudsen

Simen er daglig leder i Floke, et innovasjonsprogram designet for å løse komplekse samfunnsutfordringer som kan hindre innovasjon og produktutvikling. Floke har til nå arbeidet med matsvinn, bærekraftig mote, eldrebølgen, havplast og sirkulærøkonomien i bygg- og anleggsbransjen. I tilegg er han grunnlegger og leder av den frivillige miljøorganisasjonen Nordic Ocean Watch, som arbeider for å ta vare på havet, og har siden oppstart i 2013 skalert seg til Sverige, Finland og Danmark. Simen var med på å initiere Empower Plastic, som vil utvikle et globalt pantesystem for plast, og er ambassadør for det norske pantesystemet Infinitum Movement. Han er utdannet sivilingeniør innen marineteknikk i NTNU.

Henrik Andreas Mathisen

Henrik Andreas Mathisen

Henrik er i dag direktør for privatmarkedet i Codan Forsikring. Der har han ansvar for salg og service på tvers av et internt call center, eksterne agenturer, strategiske partnere og digitale flater. Han har også ansvar for utvikling og implementering av strategi for privatmarkedet på tvers av marked, produkt&pris, utvikling og salg. Som leder kjennetegnes han av å alltid utfordre organisasjonen til å finne nye og bedre måter å skape verdi på. Han har sterk kommersiell teft og et strategisk mindset. Henrik har tidligere hatt flere roller i Gjensidige, bakgrunn som konsulent hos PA Consulting Group og har en mastergrad fra Norges Handelshøyskole.

Marius Barhaugen

Marius Barhaugen

Marius har ansvaret for nysalg og bevaringen av de nasjonale storkundene til NorEngros, som er Norges største leverandør av forbruksvarer til næringslivet. Avdelingen består av flere funksjoner og roller, først og fremst ivaretakelsen av NorEngros kunder, og forvalter kunder til en verdi på over 1 milliard kroner hvert år. Samtidig driver Marius aktivt med oppsøkende og proaktivt salgsarbeid mot de største kundene i markedet. Dette er hans tredje rolle som salgssjef, etter å ha tidligere jobbet for Servicegrossistene, Compass Group og ISS AS. Marius brenner for ledelse og hvordan man kan utvikle medarbeideren fra et teamperspektiv, og har en Bachelor i Bedriftsadminstrasjon- og ledelse fra Handelshøyskolen BI.

Amanda Berglind

Amanda Berglind

Kom til Norge og Oslo som 19-åring, og startet som vanlig butikkansatt og jobbet seg oppover i systemet. Er i dag butikksjef for Clas Ohlsons flaggskipbutikk på Oslo City, kjedens ledende butikk i Norge. Har hatt ulike roller i Clas Ohlson-systemet, blant annet som butikksjef for nyetablerte butikker. Har hatt nåværende rolle i halvannet år

Svein Bergseng

Svein Bergseng

Svein er distriktssjef i KIWI Region Nord, hvor han har ansvaret for ni KIWI-butikker som samlet sett har 164 medarbeidere og 450 millioner kroner i omsetning. Der jobber han med å sikre eierskap til KIWI-koseptet i hver enkelt butikk, samtidig som han passer på at selskapets driftsrutiner blir godt implementert. Han har også drifts- og økonomiansvar for disse ni butikkene, som strekker seg fra Bodø til Harstad. Svein begynte i KIWI i 2012 som butikksjef på Sortland, der han doblet omsetningen på bare ett år. Svein har også skapt 4 butikksjefer, ut av ansatte som har gått gradene fra medarbeider til topps.

Ida Bergsmark

Ida Bergsmark

Ida er økonomidirektør (CFO) for Pierre Robert Group. Pierre Robert Group er en del av forretningsområdet Orkla Care, og har selskaper i Norge, Sverige, Finland samt egen nettbutikk. De eier flere sterke merkevarer i det nordiske tekstilmarkedet. Ida er leder for gruppens økonomifunksjon, og sitter i både den norske og den sentrale ledergruppen. Hun har gått gradene i Orkla fra business controller for forretningsområdet Orkla Care til økonomisjef og nå økonomidirektør. Ledere og kolleger fremhever Ida for sin evne til å kombinere sterke analytiske evner med en solid kommersiell forståelse. Ida har mastergrad innen samfunnsøkonomi og finans fra Norges Handelshøyskole.

Christian Bjølgerud

Christian Bjølgerud

Fikk tidlig erfaring fra Storebrand og Gjensidige, innenfor fagområdene pensjon og forsikring, før han i 2017 startet i Lindorff - hvor hans ansvarsområde er nysalg. Referansene snakker om en moderne salgsleder og brenner for faget salg, og salgsledelse. Han er faglig meget kompetent, og har bragt ny giv inn i Lindorff. Christian har implementert omfattende salgstrening for sine ansatte, med umiddelbare resultater med levering langt over budsjett. Hans kollegaer forteller om en dyktig leder som har utviklet en sunn kultur med samarbeid, involvering og høyt tillitsforhold innen teamet.

Marie Brun Svendsen

Marie Brun Svendsen

Marie er strategidirektør i Telenor Broadcast, som distributerer TV-tjenester til husholdinger og virksomheter i Norden, blant annet gjennom Canal Digital, Norkring og Telenor Satellite. Hun er en analytisk, engasjert og komersiell leder, med høy standing i selskapet. Som strategidirektør er hun en betydelig drivkraft for å løfte og drive strategiske prioriteringer og initiativ, og utvikler Telenor Broadcast proaktivt i en bransje i sterk endring. Marie har tidligere jobbet for Boston Consulting Group som konsulent, og har en master i innovasjon og entreprenørskap fra Handelshøyskolen BI.

Ola Buarøy

Ola Buarøy

Ola har gjort rask karriere innen finansfunksjonen i Schibsted-konsernet, et av de største børsnoterte selskapene i Norge, og med virksomhet i over 20 land. Han begynte i selskapet i 2017 som konsernregnskapssjef, og ble senere forfremmet til visesjef for finansrapportering. Ola leder en avdeling på 15 ansatte og inngår i finansdirektør-gruppen. Ola beskrives som en engasjerende leder og en endringsagent med visjonære tanker for finansfunksjonen. Han har tidligere innehatt lederposisjoner i Elopak og Ernst & Young, og er statsautorisert revisor fra Handelshøyskolen i Bergen.

Tom C. Varghese

Tom C. Varghese

Tom jobber med public policy for Facebook i Asia og er basert i Singapore. Han er sentral i Facebooks planer om å bringe bedre internettilgang til befolkningen i Asia, og håndterer diaogen med flere myndigheter om reguleringer av internettjenester i en rekke land. Tom arbeidet tidligere i Telenor, hvor han på tre år gikk fra å være rådgiver til direktør innenfor public and regulatory affairs. Han har også arbeidet som konsulent for Utenriksdepartementet og som forsikringsassistent ved John Hopkins University i Washington D.C.. Tom har utdannelse innenfor juss og sammenlignende politikk fra Universitetet i Bergen, med deler av utdannelsen fra California og Paris.

Morten Christophersen

Morten Christophersen

Morten er daglig leder i Connect LNG, et globalt selskap som sammen med hans fire andre medgründer fra studiene har utviklet og leverer en laste- og losseteknologi for flytende naturgass til kunder verden over som ble kåret til “2018 Emerging Technology of the Year” av Platts Global Energy Awards i New York som er energibransjens Oscars. Connect LNG ble grunnlagt da han studerte på NTNUs Entreprenørskole, og i dag har selskapet nådd en årlig omsetning på over 100 millioner kroner med solid overskudd. Morten har blant annet ledet et internasjonalt team med over 150 personer gjennom et suksessfullt og revolusjonerende prosjekt levert til den spanske gassgiganten Naturgy som ble kåret til “Innovative Energy Project of the Year” av AEE International Awards. Han har studert ved både Berkeley og UC San Diego, i tillegg til nanoelektronikk og entreprenørskap på NTNU.

Erik Dalland

Erik Dalland

Erik er daglig leder i Freska, en finsk-norsk rengjøringstjeneste som han selv grunnla. Selskapet begynte med fem vaskere og et excelark i Bergen - men nå er de aktive i hele Norden, har hentet to millioner euro i investeringer, og fått med seg tunge aktører på laget, blant andre Spintop Ventures og Momentum Partners. Gründerkarrieren begynte i 2015, da han grunnla Wipe, som senere ble kjøpt opp. Han har en bachelor i økonomi og bedriftsstyring fra Handelshøyskolen BI, hvor han uteksaminerte samme år som han startet Wipe.

Per Daniel Nyberg

Per Daniel Nyberg

Per Daniel er advokat og partner i KMPG Law Advokatfirma, der han hovedsakelig bistår multinasjonale virksomheter med strategi og rådgivning innen nasjonal og internasjonal selskapsbeskatning, internprising og reorganiseringsprosesser. Kombinasjonen av sterk gjennomføringsevne, svært høyt faglig nivå og fremragende resultater gjorde han til en av de aller yngste partnerne i KMPG i 2015. Per Daniel beskrives som en engasjert og initiativrik leder med høy kommersiell forståelse, som evner å koordinere komplekse flerfaglige prosjekter og team. Han er utdannet ved Universitetet i Oslo, Handelshøyskolen BI og National University of Singapore.

Stein-Olav Davidsen

Stein-Olav Davidsen

Stein-Olav er daglig leder i programvareselskapet Idfy Norge AS, hvor han jobber med å skape vekst for selskapet. Han var med på å starte opp Idfy i 2012, og jobbet siden som konsulent i McKinsey Business Technology Office, hvor han arbeidet med IT-strategi og transformasjonsprogrammer i større nordiske virksomheter. I 2015 kom han tilbake til Idfy, og har siden ledet arbeidet med å relansere selskapet med nytt navn og produktdesign. Idfy er i dag et rasktvoksende Software-as-a-Service-selskap, og er i en fase med mye fokus på vekst og internasjonalisering. De har med Stein-Olav som leder inngått avtaler med selskaper som American Express, Skanska og Carneige. Han er utdannet sivilingeniør i industriell matematikk ved NTNU, og mottok i 2013 Norsk Regnesentrals pris for beste masteroppgave innen matematikk og IT.

Nassima Dzair

Nassima Dzair

Nassima er sjef og grunnlegger av InterBridge, et selskap som kurser ungdom mellom 13 og 18 år i å bli endringsagenter som tar samfunnsansvar i sitt lokalmiljø, men med et globalt perspektiv. Den flerspråklige gründeren har gitt unge mennesker i Oslo muligheten til å bli «change agents», og dermed forme byen de lever i. Nassima er en innovativ leder som brenner for å forbedre verden, og har på få år oppnådd gode resultater med sitt viktige arbeid. I tillegg er hun leder for tenketanken Women Sp3akers, «change advocate» i Unge Duer, og hun var sentral i flyktningsarbeidet utført av Oslo Kommune i 2012, da hun arbeidet som konsulent for kommunen. Hun har tidligere jobbet som medisinassistent ved Akershus universitetssykehus, og som prosjekteder for Legeforeningen. Nassima studerte medisin ved Universitetet i Oslo, og tok en master i fredsstudier og konfliktsløsning ved University of Innsbruck.

Brede Ellingsæter

Brede Ellingsæter

Brede har som økonomidirektør i Elkem-avdelingen Elkem Carbon et bredt ansvarsområde som blant annet inkluderer økonomistyring, strategi, forretningsutvikling og analyse-og kontrolleringsansvar for divisjonens 6 produksjonsenheter over 4 kontinenter. Han startet sin karriere i Graduate-programmet til Elkem i 2015, og har siden den gang holdt flere ulike roller i selskapet, blant annet som økonomisjef over en produksjonsenhet i Sør-Afrika. Brede er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Erik Engløkk

Erik Engløkk

Erik har siden 2012 jobbet i Arkwright Consulting, som er et norsk-europeisk rådgivningsselskap. I løpet av sine seks år der har han ledet noen av selskapets største prosjekter innen organisasjonsutvikling, lønnsomhetsforbedringer, samt fusjoner og oppkjøp. Erik har hatt et særskilt fokus på software-, konsument- og maritim-industrien. Han har tidligere hatt ansvar for all praktikant-rekruttering på Oslo-kontoret, samt ansettelsen av nyutdannede studenter. Erik er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU og Boston University, med spesialisering fra NTNUs Entreprenørskole.

Adele Forsberg

Adele Forsberg

Adele er økonomisjef for Vardegruppen, hvor hun står bak effektivitetsforbedringer, kostnadsreduksjoner, og spiller en viktig rolle i posisjoneringen av Varde-selskapene kommersielt. Hun begynte karrieren som kontormedarbeider i Hartmark Consulting i 2010, men da Varde kjøpte Hartmark, viste det seg fort at «kontormedarbeideren» hadde både innsikt, teft og ferdigheter som var til stor verdi for Vardegruppen. Adele rykket opp til tittelen konserncontroller, og i februar 2018 ble hun forfremmet til økonomisjef. Hun uteksaminerte fra Handelshøyskolen BI i 2011.

Eirik Frøyland Rime

Eirik Frøyland Rime

Eirik er daglig leder i Tise, og har ledet selskapet siden det bare var en idé på en PowerPoint-slide på NTNU i 2013, og er en rubrikk-app først og fremst for salg av mote og interiør. I dag har de nesten 20 ansatte og kontorer i to land, mye som følge av Eiriks lederegenskaper, og i 2017 ble selskapet kåret til Årets Markedsfører - i finalen slo de Finn.no, til tross for at Tise bare hadde 0,3 prosent av markedsføringsbudsjettet til Finn. De regner med å mangedoble omsetningen i 2018, og har i dag cirka 400.000 brukere. Han gikk studielinjen industriell økonomi og teknologiledelse og har en master i ledelse fra NTNU.

Irena Gajic

Irena Gajic

Irena startet i oktober 2017 som leder for vedlikehold i Hafslund Nett. Hun er ansvarlig for planlegging, gjennomføring og oppfølging av vedlikehold i kraftnettet som forsyner over 700.000 kunder i Oslo, Akershus og Østfold. Etter endte studier jobbet Irena som konsulent i DNV GL i to år, før hun gikk over til Hafslund Nett. Der arbeidet hun først som nettplanlegger/prosjektleder for vedlikeholdsprosjekter i to år, før hun tiltrådte som avdelingsleder. Irena er utdannet sivilingeniør fra industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU.

Avjot Garcha Singh

Avjot Garcha Singh

Avjot er Manager i Technology Consulting i Ernst & Young, en global aktør med virksomhet innen revisjon, skatt og avgift, hvor han bistår både private og offentlige virksomheter med sentrale problemstillinger knyttet til sourcing av IT-tjenester. Han har vært en sentral figur i oppbyggingen av fagområdet for strategisk IT-outsourcing i Ernst & Young. Gjennom sine fire år i selskapet har Avjot hatt en imponerende karriereutvikling, og har opparbeidet seg en omfattende og verdifull erfaring med spisskompetanse i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning. I 2014 ble han kåret til blant årets 10 IT-studenter av E24, NITO, Nova og Universum, samt utkåret til finalist i årets konsulentpris 2018. Han har en master i informatikk med spesialisering i IT og ledelse fra Universitetet i Oslo og University of California, Davis.

Tine Gevelt

Tine Gevelt

Tine er daglig leder i Cicero Consulting, et produkt- og analyseselskap med spesialistkompetanse innen bank- og finanssektoren. Hun har lang erfaring innen bank og finans fra både Eika Gruppen og Capgemini Invent, hvor hun jobbet i henholdsvis 3 år og 7 år. Med bakgrunn som sivilingeniør i kommunikasjonsteknologi er Tine en ettertraktet leder med en sterk evne til å kombinere teknologi- og forretningsforståelse, noe som er en viktig egenskap i dagens finansbransje, hvor teknologi blir stadig viktigere. Disse utfordringene er også det som motiverer og driver Tine videre.

Andreas H. F. Olsen

Andreas H. F. Olsen

Andreas er daglig leder i investeringsselskapet NewMark Capital, som forvalter en portefølje på 15 oppstartsbedrifter, og er en av Norges mest aktive tidligfaseinvestorer innen programvareteknologi. Han er også ansvarlig for Explorer HQ, et nettverk av selskaper i Norge og Polen. Det gjør han til en viktig drivkraft i arbeidet med å få opp et velfungerende nettverk av teknologibedrifter i hjertet av Oslo. Samtidig er Andreas den eneste utøveren på Madagaskar sitt langrennslandslag, og har en sivilingeniørutdannelse fra NTNUs Entreprenørskole. Før han begynte i NewMark jobbet han for Schibsted i 3 år.

Mathias Haddal Hovet

Mathias Haddal Hovet

Mye energi og meget engasjert. Mathias Haddal Hovet er en inspirerende leder som har vært med å bygge opp Heydays fra 0 til 15 ansatte, og gjøre bedriften til et velrespektert om mye brukt navn innen norske designbyråer. Står med ett bein i både administrasjon av selskapet, og faglig utvikling. Selskapet er tydelig på at de vil ikke hestehandle på kvalitet. Selv om design er hans grunnkompetanse, så går hans evner langt utover dette - han ser produkt og tjeneste fra kundens ståsted, og evner å knytte dette sammen med overordnet strategi og utvikling av en bedrift.

Kjetil Haga

Kjetil Haga

Kjetil lanserte med partnere Broodstock Capital i 2016, som på kort tid er blitt anerkjent som et av verdens ledende private equity-selskaper innen sjømatsektoren. Broodstock forvalter over 1 milliard kroner, og har gjort flere vellykkede investeringer i hele Norden siden oppstart. Han startet sin karriere som konsulent og investeringsrådgiver i 2008, etter fullførte siviløkonomstudier ved Norges Handelshøyskole. Kjetil har en rekke styreverv og lang ledererfaring som dekker utvikling av både egne ansatte, ledergrupper og styrer.

Karoline Hauan

Karoline Hauan

Karoline leder prosjektkontoret i IST Group i Norge, Skandinavias ledende EdTech-selskap som leverer intelligente IT-løsninger og verdiskapende tjenester til utdanningssektoren. Hun leder prosjektporteføljen med fokus på ressurs-og økonomistyring, faglig utvikling og vedlikehold av metodikk. I tillegg har hun gjennom eget selskap jobbet som utleid konsulent, hvor hun har bistått både operativt og strategisk med å bygge læringsarenaer i krysspunktet mellom pedagogikk, innovasjon og ledelse. Hauan er tidligere vinner av Lederjakten 2015 i Nord-Norge, og uteksaminerte fra Universitetet i Tromsø i 2017, med en master i utdannelse.

Hilde Holden

Hilde Holden

Hilde har som manager i Bain & Company vært med på oppbyggingen av deres kontor i Oslo, og har vært ansvarlig for rekrutteringen av nye konsulenter til selskapet. Til daglig driver hun med konsulentarbeid innen prosjektutvikling, ytelsesforbedring, Merger & Acquisitions og Corporate Strategy på tvers av flere bransjer og industrier, med hovedfokus på olje & gass, samt Private Equity. I tillegg jobbet hun 6 måneder i Storbritannia, USA og Canada, som en del av Bain & Companys utvekslingsprogram. Hun uteksaminerte fra Norges Handelshøyskole i 2012, som siviløkonom.

Marianne Homme Sørensen

Marianne Homme Sørensen

Hun har i nåværende jobb, og også i tidligere jobb, vært sentral i flere større endringsprosesser i grensesnittet mellom prosesser, mennesker og teknologi. Kollegaer snakker om et stort talent og en drivkraft for å transformere det tradisjonelle Storebrand til et utviklingssenter. der kundeopplevelse gjennom hele verdikjeden og digitale løsninger står i fokus.

Marianne Høybakk

Marianne Høybakk

Marianne er hotellsjef for Petter Stordalens storsatsing i Oslo, Clarion Hotel The Hub, og skal være med på å ansette 350 mennesker i løpet av høsten 2018. Hun blir ansett som en dyktig og up-and-coming figur i hotellbransjen, og ble nylig kåret til Department Manager of the Year i Clarion-hotellene. Før hun ble ansatt i Oslo jobbet Marianne på Tromsø-hotellet Clarion Hotel The Edge, hvor hun over en periode på 4 år jobbet seg opp fra å være resepsjonssjef til å bli hotellsjef i 2015. Hun har en utdannelse i hotelladminstrasjon og ledelse samt ledelse og innovasjon, fra henholdvis Universitetet i Stavanger og Universitetet i Tromsø.

Carl Johan Axel Tengberg

Carl Johan Axel Tengberg

Carl er sjef over Foodora i Norge, som leverer måltider fra restauranter på sykler i flere av Norges største byer. Han har bygget opp Foodora Norge fra 5 til over 420 ansatte på bare tre år, og har både levert mat på sykler, og ledet hele Norgesavdelingen til selskapet. På den tiden har omsetningen vokst fra 0 til 78 millioner kroner, samtidig som han ledet Foodora Finland i halvannet år, hvor han restrukturerte deres team. Etter en sammenslåing i våren 2018, fikk Carl ansvar for blant andre Pizzaonline i Finland, et selskap som er ti ganger større enn Foodora. Han har en bachelor i bedriftsstyring fra Kings College London, hvor han uteksaminerte i 2013, etter å ha tidligere studert i både Sverige og på Rhode Island, USA.

Cathrine Karlson

Cathrine Karlson

Som Head of EU hos No Isolation leder hun selskapets operasjoner utenfor Norden, som jobber med å redusere ufrivillig ensomhet og sosial isolasjon gjennom å utvikle kommunikasjonsløsninger for de som er rammet. I den sammenheng har hun åpnet opp nytt kontor i Amsterdam, hatt ansvar for salgskontoret i London, samt alle salgsoperasjoner i Storbritannia, Nederland, Tyskland, Frankrike og Sveits. Hun setter og leverer måltall for Europa, følger opp et salgsteam med 5 nasjonaliteter som opererer i 6 land, og har på under et år økt omsetningen til selskapet fra 0 til like under 1 million. Hun har utdannelse fra Ghana, Argentina og Dublin, kombinert med en bachelor i økonomi og bedriftstyring fra Universitetet i Oslo, og en master i samfunnsøkonomi fra Manchester, Storbritannia.

Rahman Khanani

Rahman Khanani

Rahman Khanani flyttet til Norge fra Canada for ca 5 år siden og har etablert seg som en kjent strategikonsulent. Rahman jobber hos PA Consulting i Oslo og har i sine år innen consulting fokusert primært på å drive store og strategisk endringer. Rahman drives av å utvikle og implementere nye forretningsmodeller, forbedre kommersiell strategi og organisasjon, samt utnytte digitale løsninger for å drive strukturelle endringer.  Med hans resultater og innovative tankesett, har han på kort tid blitt en av de ledende rådgiverne i olje-og gass industrien, og har hjulpet noen av de fremste globale aktører med å drive endringer i deres forretningsmodeller. Han er kjent for å være direkte og utfordre sine klienter når det kreves, men balanserer det godt med sitt kanadiske lynne. Hans kolleger oppfatter Rahman som en dyktig leder, og oppfattes som strukturert, faglig sterk, visjonær og innovativ. Rahman er også med-grunder av teknologi bedriften Ogen, et selskap som bygger en digital plattform for deling av ledig kapasitet eller tid for å reduserer nedetid, eksempelvis båter, maskiner og inventar.

Ghazi Khder

Ghazi Khder

Ghazi har vært daglig leder i Support Service Partner i 6 år, og startet selskapet i 2013, da han var bare 18 år gammel. Han ønsket å starte et annerledes selskap innen vaskebransjen, og bidra til å øke statusen til yrket. Ifølge Ghazi blir bransjen i dag sett ned på, men ryktet er i ferd med å snu takket være påvirkningskraften til Support Service Partner. Det viktigste for Ghazi er at det skal være glede på arbeidsplassen, som skal smitte over på kundene.

Mads Langaard

Mads Langaard

Mads er seniorrådgiver og partner i First House, et av Norges ledende kommunikasjonsbyråer innen næringsliv og politikk. Før det var han en av John Fredriksens nærmeste medarbeidere i hans adminstrasjonsselskap Seatankers. Der hadde han ansvar for investor relations og kommunikasjon, samtidig som han jobbet med investeringer og fungerte som rådgiver for toppledelsen i flere av Seatankers eierselskaper, deriblant Seadrill, Frontline, Golden Ocean, Flex LNG, Ship Finance og Solstad Offshore. Mads har tidligere skrevet for Finansavisen i tre år, og i 2016 ble han internt kåret til årets journalist. I tillegg jobbet han for flere finansinstutisjoner i seks år, deriblant ABG Sundal Collier, med svært gode resultater. Mads har en bachelor fra Handelshøyskolen BI og en MBA fra Handelshøyskolen i Bergen.

Therese Larsson

Therese Larsson

Som Associate Director over Field Sales Development og Support, er Therese ansvarlig for salgs- og brukerstøtteavdelingen til Coca-Cola Norge. Det gjør at hun leder 5 team bestående av 21 personer, som har som mål om å bli Coca-Cola Europas ledende utviklingsdivisjon. Therese begynte å jobbe i leskedrikkprodusenten i 2014, da hun gikk under tittelen forretningsutvikler. I 2017 kom hun på økonomimagasinet Kapitals liste over Norges mektigste kvinner, under kategorien «Up and Coming», og året før fikk hun en annenplass i en kåring over årets beste unge ledere. Karrieren begynte dog i Skanska i 2011, som praktikant under forretningsutvikling, året hun uteksaminerte fra Chalmers University of Technology med en mastergrad i kapitalforvaltning.

Jo Le

Jo Le

Jo er head of professional services & business development i Netigate Norge, en ledende leverandør av profesjonelle løsninger for nettundersøkelser og håndtering av tilbakemeldinger. Der er han ansvarlig for å bygge opp konsulentvirksomheten i Norge som selskapets nye satsing, samtidig som han jobber på en ny global strategi i prosjektgruppen. Jo ble ansatt i selskapet i starten av 2017, da som innsiktskonsulent, før han ble forfremmet til dagens stilling. I tillegg har han jobbet i Storebrand som forretningsutvikler og pensjonsrådgiver. Jo har en bachelor i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Oslo, og en master i strategisk planlegging fra Edinburgh Business School.

Lise Lørup

Lise Lørup

Lise er konsulent ved Boston Consulting Groups (BCG) kontorer i Oslo, hvor hun arbeider med prosjekter innen helse, teknologi og private equity. I tillegg har hun jobbet for flere ledende aktører i helsesektoren, både i Norge og i utlandet, og bidrar aktivt til å utvikle BCGs globale perspektiver rundt blokkjede og helsedata. Hun har tidligere drevet med produktutvikling for Laerdal Medical, samt strategiplanlegging i Telenor. Lise er utdannet sivilingeniør, med en doktorgrad i helseteknologi fra University of Oxford og en master fra Imperial College London.

Stina Låstad

Stina Låstad

Stina har jobbet i SoCentral de siste fire årene, hvor hun har hatt ansvar for blant annet å bygge deres egen inkubator for samfunnsinnovasjon. I deg er hun med-leder for Pådriv - et nettverk for bærekraftig byutviklng, og programleder for Social Startup Østlandet - et akseleratorprogram for tidligfase samfunnsentreprenører. Samtidig er hun medeier og styreleder i Medarbeiderne AS, som skaper arbeidsplasser for tidligere rusavhengige. Stina har en utdannelse fra NTNUs Entreprenørskole.

Nejra Macic

Nejra Macic

Nejra er sjeføkonom i Prognosesenteret, der hun leder et team på fem ansatte. Hun har både faglig- og personalansvar for dette teamet, samt ansvar for å kommunisere Prognosesenterets analyser utad i media. Nejra er i tillegg en mye brukt foredragsholder i både inn- og utland, og har blant annet holdt foredrag om det europeiske bygg- og anleggsmarkedet i Washington D.C., Amsterdam og Paris. Tidligere i 2018 grunnla hun klesmerket bass, som lager sekker og vesker i skinn. Hun har en master i økonomisk teori og økonometri fra Universitetet i Oslo.

Camilla Marie Skogen

Camilla Marie Skogen

Camilla er ansvarlig for Coops medlemsprogram og har utviklingsansvar for deres eierform og medeierdemokrati, som er et stadig viktigere konkurranseelement for Coop. Medlemsprogrammet er tilgjengelig for Coops 1,7 millioner medeiere, som gjør det til Norges største medlemsprogram. Etter et snaut år i strategi og forretningsutvikling i Coop, herunder ansvaret for Coops Egenart-strategi, fikk hun tilbud om å gå inn i rollen som leder av medlem & egenart. Camilla er utdannet sivilingeniør fra studielinjen industriell økonomi og teknologiledelse på NTNU.

Christina Markussen Rekdal

Christina Markussen Rekdal

Christina er HR-sjef for Norwegian Air Shuttle, og har ansvar for 1000 bakke-baserte ansatte i selskapet. Samtidig jobber hun med å integrere nye selskaper inn i organisasjonen, lønnsforhandlinger, nye ansettelser, og er ansvarlig for selskapets «people policy». Hun beskrives som en fremtidstenkende leder som har evnen til å rådgi andre ledere i både strategiske problemstillinger, lederutvikling og organisasjonsutvikling. Christina har tidligere jobbet med HR i både DNB, Frontica Business Solutions og Aker Solutions. Hun har en master i organisering, ledelse og medvirkning.

Sverre Martinsen

Sverre Martinsen

Sverre er partner i Boston Consulting Group (BCG) i Oslo. Der har han primært jobbet med store endringsprogrammer for toppledelsen i norske og internasjonale selskaper, spesielt i mat- og drikkevarebransjen, og innenfor transport og logistikk. Sverre drives av å skape betydelige bunnlinjeeffekter for selskapene han veileder, og er kjent for å bygge gode relasjoner til både klienter og teamene han jobber med. Han har bidratt til BCGs svært gode vekst over det siste tiåret, og har samtidig tilbragt ett år på BCGs Dallas-kontor i Texas. Han er i dag ansvarlig for rekruttering i Norge, og har en master i finans fra Cass Business School i London, i tillegg til en bachelorgrad i økonomi og adminstrasjon fra Norges Handelshøyskole.

Anders Martinussen Pedersen

Anders Martinussen Pedersen

Anders har hatt en sentral rolle i å bygge opp forretningsstrategien, salgsprosessen og kulturen i Atea-eide Imento, et selskap som på 10 år har gått fra 0 til 420 millioner i omsetning. Sommeren 2018 ble Imento fusjonert inn i Atea - hvor Anders nå jobber med kundesuksess mot Ateas SMB-kunder. Han jobbet tidligere som salgssjef for Datatilbehør Norge, og har en utdannelse fra Handelshøyskolen BI.

Elisabeth Monrad-Hansen

Elisabeth Monrad-Hansen

Elisabeth har det globale ansvaret for HR-funksjonen i Cxense, og sitter som medlem i konsernledelsen til selskapet. Hun er ansvarlig for å utvikle og drive HR-strategien i tråd med selskapets overordnete strategi. Elisabeth har erfaring innen HR fra Schibsted og Telenor, og ble hentet inn til Cxense i 2018 til posisjonen hun er i nå. Hun har en master i Human Resources fra Copenhagen Business School, samt en Bachelor i Marketing og Management fra University of Auckland.

Javad Mushtaq

Javad Mushtaq

Javad er daglig leder i MAK, et selskap han grunnla i 2015, som jobber med systemendring rundt mangfold som et konkurransefortinn for norsk næringsliv, og leder MinMentor, en organisasjon som jobber med å redusere frafallsraten på videregående skoler. Han jobbet tidligere som strategy manager i Aker Solutions, hvor han jobbet i land som Malaysia og Brasil, og er den yngste i regjeringens ekspertutvalg rundt etter- og videreutdanning med fokus på digitalisering og livslang læring. Javad har blitt tildelt flere anerkjennelser og priser for sitt arbeid, deriblant BI Young Almuni Award, Pride of Performance, og ble nominert til den internasjonale prisen Coca Cola - Hero of the Year. Han har en master fra Handelshøyskolen BI i Business and Economics.

Ralph Natter Berg

Ralph Natter Berg

Ralph er ansvarlig for globalt salg i Ardoq, et norsk teknologiselskap som brukes av blant annet Telia Norge, Kværner og Fjordkraft til å få innblikk i bedriftens systemer. Siden Ralph ble ansatt i fjor, som den første innen salg i Ardoq, har selskapet ekspandert fra Oslo til Stockholm, København og London. I dag leder han et salgsteam på 14 personer, som jobber med selskaper over hele verden fra Australia til USA. Han har tidligere vært salgssjef for norske Cxense, samt jobbet som managing director for IT-selskapet Meltwater i 6 år. Han er en bachelor fra IUBH Internationale Hochchule, og har i tillegg studert i både USA og Storbritannia.

Tim Nilo

Tim Nilo

Tim er daglig leder i mediebyrået Zenith, et datterselskap av det franskeide konsernet Publicis Media, hvor han også sitter i den norske ledergruppen. I perioden siden Tim tok over lederjobben i fjor høst har byrået akselerert omsetningen, vunnet flere nasjonale og nordiske anbudsprosesser og vokst antall ansatte betraktelig. Samtidig er han aktiv på flere andre arenaer, blant annet som rådgiver for investormiljøet Askeladden & Co., som står bak konsepter som Cutters, Dr. Dropin og Verd Begravelse, og som styremedlem i netthandelskonsernet Brandsdal Group og Bank 2 ASA. Før Tim begynte i Zenith arbeidet han i Facebook i over seks år, som første nordmann i det europeiske hovedkontoret i Dublin, og senere etablerte han det norske Facebook-kontoret sammen med tre andre ansatte. Han grunnla lojalitetsprogrammet Studentkortet.no i 2008 som en av tre gründere, like etter påbegynte studier ved Norges Handelshøyskole.

Espen Nordhagen

Espen Nordhagen

Espen er ansvarlig for driftsavdelingene på Radison Blu Plaza Hotel i Oslo, som stort sett er alle avdelingene gjestene møter på hotellet. Derfor arbeider han mye med avdelingenes ledere med å legge strategier og planer for at gjestene skal få minnerike opplevelser, samtidig som å levere gode økonomiske resultater. I tillegg jobber han med flere nøkkelpersoner om hvordan hotellet skal utvikle produktet og gjesteopplevelsen for fremtidens hotellgjest, i et tøft marked med mange konkurrenter. Sigurd fikk interesse for hoteller i en tidlig alder, og jobbet på Fjordgården hotell i Mo i Rana allerede på videregående. Han har jobbet seg opp i hotellbransjen siden, og har vært innom jobbtitler som selger, service manager, resepsjonssjef og kongressjef i en rekke hoteller over hele Norge.

Merete Nygaard

Merete Nygaard

Merete var forretningsadvokat i Wiersholm før hun forlot advokatkarrieren og stiftet Norges ledende legaltech-selskap, Lawbotics. Selskapet ble i 2018 kåret til en av Norges mest innovative oppstartsselskaper. De utvikler Lexolve, en plattform for dokumentautomatisering som gjør juridisk arbeid enklere og mer effektivt for selskaper og menneskene som jobber i dem. I tillegg står Merete bak arrangementer som Oslo Legal Tech Meetup og Oslo Legal Hackaton, og har gjennom dette bygd Norges største felleskap for å fremme innovasjon i advokatbransjen.

Stine Nygård Sjølie

Stine Nygård Sjølie

Stine har som markedssjef for Diplom-Is styrket selskapets posisjon gjennom å komme ut i markedet før konkurrentene, og har gjentatte ganger vist en teft til å treffe nye trender. Hun er en populær leder, som ble kåret til årets medarbeider i 2017 etter bare et halvannet år i selskapet. I tillegg sto Stine bak reklamekampanjen til iskremserien WANTED, som ble en av årets største kampanjesuksesser i 2017/2018 - kampanjen vant blant annet prisene Årets Gullkorn samt gull i ANFO Effekt-prisen. Suksessen i Diplom-Is gjorde at hun ble hentet inn som markedssjef for Coop Norge, hvor hun startet 1. oktober 2018.

Christoffer Omberg

Christoffer Omberg

Risikovillig, energisk og med pågangsmot - startet Oslo Business Forum sammen med Marius Røed Wang, som også er på listen. De har snudd opp-ned på Konferanse-Norge, og har nå gjennomført fem konferanser med over 7.000 deltakere, og med blant annet Barack Obama som trekkplaster. Nytenkende og utfordrende ønsker de å skape en arena som utfordrer «gitte sannheter». De er opptatt av å se verden med nye øyne, og legge tilrette for nye ideer og utvikling. Selskapet passerer 20 millioner i omsetning i 2018.

Kathrine Opshaug Bakke

Kathrine Opshaug Bakke

Kathrine er produktdirektør for Torget på Finn.no, Norges største og kanskje mest kjente markedsplass. Hun jobber med å skape gode digitale opplevelser samt gjøre det enklere for folk flest å ta bærekraftige valg gjennom å kjøpe brukt. Tillit, nysgjerrighet og at teamet hennes skal få utvikle seg og skape gode tjenester er grunnverdier i hennes lederskap. Hun begynte sin karriere i Schibsted som management trainee i 2012, og har bakgrunn som produktsjef for både Finn.no og Shpock i Østerrike. Kathrine har studert og jobbet i fem ulike land i ni år, før hun flyttet tilbake til Norge for å jobbe i Finn.no.

Christopher Parmo

Christopher Parmo

Christopher er Chief Operating Officer (COO) i Verdane, et av Nordens største private equity-fond, som blant annet står bak Easypark, Boozt, Babyshop og omlag 100 andre teknologiselskaper. Tross ung alder har Christopher rukket å være finansdirektør i Software Innovation og Visma, vært med som gründer i godtlevert.no og adamsmatkasse.no, samt jobbet som lederkonsulent. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU, har en MBA fra Norges Handelshøyskole, og en nese for tall, forretningsutvikling og å skape aksjonærverdi.

Heidi Ravndal

Heidi Ravndal

Heidi er leder for rådgivning- og konsulenttjenester knyttet til digitale platformtjenester i Norges største konsulentselskap, Sopra Steria. Hun har de siste to årene bygget opp Sopra Steria sitt kontor i Stavanger, som i dag teller over 80 konsulenter, hvorav over 50 av disse tilhører Heidi sitt forretningsområde. I tillegg har hun jobbet som Sponsorship Manager for World Event, med arrangementer som VM i sandvolleyball i 2009 og Skifestivalen Blink i Stavanger, 2008-2010.

Marius Røed Wang

Marius Røed Wang

Marius er partneransvarlig og medgründer av Oslo Business Forum, Norges største konferanse innen teknologi, ledelse og bærekraft, som ønsker å hjelpe næringslivet i å bli mer konkurransedyktige i fremtiden. Han har stått bak innhentingen av både Barack Obama og Sir Alex Ferguson som foredragsholdere, og selskapet har nå gjennomført 5 konferanser med over 7000 deltakere. De vil passere 20 millioner i omsetning i 2018. Fra 2015 til 2016 ledet han Nordens største faglige studentarrangement, næringslivsdagene Handelshøyskolen BI, hvor foredragsholdere som Cecilia Brækhus, Jo Nesbø og Kristoffer Hivju ble hentet inn. Marius har en bachelor i økonomi og forretningsjuss fra Handelshøyskolen BI.

Stine Rømmen Anderssen

Stine Rømmen Anderssen

Stine er Junior Partner i McKinsey & Company med fokus på reorganisering, endrings- og strategiprosjekter, primært innenfor forbruker- og retailsegmentet. Etter fire år som forretningsadvokat i advokatfirmaet BA-HR, har hun gått fra Junior Associate til Junior Partner i McKinsey på kun tre og et halvt år. Stine motiveres av å løse komplekse problemer sammen med klienter. Av arbeidsgiveren beskrives hun som en sterk leder med fokus på både resultater og klientopplevelsen. Hun har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og Master og Laws (LLM) fra Bond University.

Fredrik Schjoldager

Fredrik Schjoldager

Fredrik Schjoldager jobber som prosjektleder i konsulentselskapet McKinsey & Company. Han er ettertraktet globalt i McKinsey for sin evne til å lede kommersielle transformasjoner innenfor spesielt telekom- og teknologisektoren, noe han har gjort i Europa, Asia, Oseania og Amerika. Han beskrives som en trygg og pragmatisk leder som er opptatt av å utvikle sine medarbeidere og fremstår som en sterk problemløser som oppnår gode resultater sammen med klient og team. Fredrik begynte i McKinsey i 2011 med en bachelorgrad fra NHH og har siden tatt en MBA ved Tuck School of Business at Dartmouth i USA og London Business School. Han har også tidligere jobbet i tech startups i Boston og New York.

Benjamin Sekkelsten Dale

Benjamin Sekkelsten Dale

Benjamin er driftsdirektør (COO) i Foodora Norge, leveringstjenesten som frakter måltider fra restauranter i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og en rekke mindre byer. Der styrer han skuta, og utvikler de ansatte, teamene og selskapet, som blant annet doblet omsetningen i 2017. Tidligere har han jobbet som distriktssjef og salgs- og markedssjef i Boklageret, og som driftssjef i Norsk Bokdistribusjon. Benjamin har en mastergrad fra Handelshøyskolen BI, i tillegg til en bachelor i økonomi og ledelse fra samme skole.

Axel Sjøstedt

Axel Sjøstedt

Axel startet Cloud Insurance da han studerte ved NHH. Selskapet leverer programvare som gjør det mulig for forsikringsbransjen å ta steget inn i en mer teknologidrevet verden, der helt nye forsikringsprodukter og digitale kundeopplevelser står i sentrum. I begynnelsen utviklet han selv løsningen sammen med medgründer Håvard Landrø Nilsen, men etter fullførte studier har han rendyrket en mer strategisk og kommersiell rolle. Cloud Insurance gjorde sin første ansettelse i 2017 og er nå et team på 12 personer. Selskapet gikk tidlig internasjonalt og har flesteparten av sine kunder i England og USA, og har tjent penger siden starten. Med en fot i både teknologens og økonomens verden har Axel lenge vært en tydelig stemme for å øke teknologiforståelsen hos morgendagens ledere, og at økonomene bør få øynene opp for startups som et attraktivt karrierevalg. Axel er utdannet siviløkonom fra NHH og UC Berkeley med strategi og ledelse som hovedretning. Han har i tillegg en bachelorgrad i informatikk fra Universitetet i Oslo.

Thea Sommerseth Myhren

Thea Sommerseth Myhren

Thea er daglig leder i Diwala, et selskap hun selv grunnla i 2017. Diwala er en digital plattform drevet av blokkjede-teknologi, som gir en digital ferdighets identitet og verifiserer brukernes erfaring og utdannelse. Thea og teamet jobber i Uganda, der de er lidenskaplig opptatt av at ungdom og flyktninger globalt skal få mer frihet og mulighetene de fortjener. Hun er en drivende leder som på kort tid har bygget Diwala til å bli et av Norges mest spennende oppstartselskaper, som har kommet langt både på produkt, finansiering og ekspansjon til utlandet. Thea har jobbet over hele verden, blant annet i Oslo, Vietnam og Tanzania med feltarbeids prosjekter og internasjonalt utviklings arbeid. Thea uteksaminserte i 2016 med en lederutdannelse fra Hyper Island i Sverige, hvor hun spesialiserte master oppgaven på design av digital identitet, data etikk og blokkkjede teknologi.

Christine Spiten

Christine Spiten

Christine er medgründer av Blueye Robotics, selskapet som har utviklet Blueye Pioneer undervannsdrone, som lar deg utforske havet ned til 150 meter under vannoverflaten, fra din egen smarttelefon. Teknologien har allerede blitt globalt anerkjent og undervannsdronen brukes for kartlegging, forskning og inspeksjon i Norge, USA og på Det store barriererevet. Siden hun var liten har Christine vært engasjert i å ta vare på havet. Hennes mål er å tilgjengeliggjøre havet for å øke bevissthet og kunnskap rundt havet og miljøutfordringene som følger. Hun er kåret av Forbes til «30 Under 30 - most important tech founders» og «Europe's Top Women in Tech 2018».

Lena Stenbeck Nilsen

Lena Stenbeck Nilsen

I januar 2012 startet hun som analytiker i avdelingen Analytisk CRM i Gjensidige. Hun avanserte sommeren 2017 til å bli teamleder for samme avdeling, en avdeling som er rettet mot bedrifts- og landbruksmarkedet. Stenbeck Nilsen har overordnet ansvar for teamets leveranser. Dette innebærer å sette kundeinnsikt i system, være en verdifull sparringspartner for distribusjonen og bidra til å avdekke og agere på potensial som skaper verdi i forretningen. Hun er også kåret til «Årets Ildsjel» i Gjensidige.

Kerstin Stockhaus

Kerstin Stockhaus

Kerstin er butikksjef for Barnas Hus ved Alna i Oslo, som er den største Barnas Hus-butikken i Norge, med en omsetning på 40 millioner kroner. Der har hun totalansvar for butikkens daglige rutiner, og leder et team på over 15 medarbeidere, som får tett oppfølging. Hun har vært butikksjef siden 2014, først for NEXT i Stavanger, da hun bare var 21 år gammel, før hun tok over en Barnas Hus-butikk i samme by. Hun begynte i dagens jobb i 2016. Butikken ble kåret til Årets Butikk på Alna senter i 2017, som er landets tiende største kjøpesenter. Juryen roste ledelsen opp i skyene, og pekte på omsetningsveksten, som de kalte «ledende i sin bransje».

Toni Suomaki

Toni Suomaki

Toni er visesjef for vedlikehold, modifikasjoner og drift for Beerenberg, en ledende leverandør av vedlikeholds- og modifikasjonstjenester til olje & gass-indstrien, samtidig som at han er en del av konsernledelsen til selskapet. Han begynte i Beerenberg i 2007 og har siden hatt en rekke ulike nøkkelroller i selskapet, først og fremst knyttet til drift- og prosjektgjennomføring. Toni har gått gradene i selskapet og har gjennom dette tilegnet seg bred kompetanse både teknisk og innen ledelse. Han har ellers lang erfaring i oljeserviceindustrien, og uteksaminerte fra BI med en bachelor i økonomi og ledelse.

Trine Svalestad

Trine Svalestad

Trine leder digitaliseringen av Johan Sverdrup-prosjektet til Equinor. Johan Sverdrup er Norges største industriprosjekt og feltutbyggelse i nyere tid, og prosjektet har en visjon om å være det digitale flaggskipet på norsk sokkel. Det siste året har Trine etablert et tverrfaglig team som jobber tett sammen med øvrige forskningsmiljø og leverandører, for å utvikle innovative løsninger med et potensiale til å radikalt endre måten industrien jobber på. Teamet hun leder jobber med et titalls spennende løsninger som bidrar til økt sikkerhet, økt verdi og redusert karbonavtrykk. Trine er en pådriver for at industrien må tenke nytt med tanke på kompetanse og sammensetning av team, noe hun blant annet har vist med å få programutviklere integrert som en egen fagdisiplin i prosjektet.

Henriette Trondsen

Henriette Trondsen

Henriette er aksjeanalytiker i Arctic Securities, der hun har ansvaret for IT, media og telekom-sektoren. Hun har daglig kontakt med børsnoterte selskaper som Telenor, Schibsted og Atea, og jobber tett mot flere andre avdelinger i Arctic. Henriette ble tidligere i 2018 kåret som en av de mest "up and coming"-kvinnene i næringslivet under 35 år av magasinet Kapital. Samtidig sitter hun i komiteen som bedømmer investorkommunikasjonen til børsnoterte selskaper, samt i styret til kvinner i Front-Finans. Gjennom sine 8 år som analytiker har hun vært innom både Nordea Markets og Fondsfinans, og har en master i finans fra Norges Handelshøyskole.

Erik Tveit

Erik Tveit

Erik er prosjektsjef i HENT, en nordisk entreprenør som utvikler og utfører alle typer byggeprosjekter over hele Norge, i tillegg til Sverige og Danmark. Der begynte han som prosjektingeniør i 2012, da han var ferdigutdannet sivilingeniør fra NTNU bygg og anlegg, med fordypning innen prosjektledelse. Siden har han klatret gradene, før han ble prosjektleder i 2014, og så prosjektsjef i 2016, som han fortsatt er i dag. I den stillingen sitter Erik i ledelsen i HENT i prosjektgjennomføring, og han har vært med på flere sentrale endringsprosesser i bedriften. Samtidig har han et stort personalansvar utover hans prosjektmedarbeidere.

Jørgen Taalesen

Jørgen Taalesen

Jørgen er direktør over forretnings- og tjenesteutvikling i analyse-, produkt- og pris-avdelingen i Gjensidige Forsikring. Han har som direktør helhetlig ansvar for strategi, forretnings- og tjenesteuvikling for Gjensidige Forsikring, på tvers av produktområder og geografi. Jørgen begynte å jobbe i Gjensidige i 2014 etter å ha tidligere jobbet i Delphi Consulting, Storebrand og Odin-fondene. Han er utdannet ved Universitetet i Oslo og Handelshøyskolen BI.

Jøran Vagnby Lillesand

Jøran Vagnby Lillesand

Jøran er teknolog, fagentusiast og en tilhenger av bottom-up ledelse. I Bekk leder han et fagmiljø med mer enn 200 utviklere, og han er selv en anerkjent fagperson. Fagmiljøet i Bekk går for å være et av landets sterkeste, og har de siste årene stått for en stor andel av bidragene på flere av landets viktigste konferanser. I tillegg til ansvar for fagmiljøet er Jøran en bidragsyter innenfor rekruttering, personalansvar og karriereutvikling. Han har et sterkt fokus på kultur, og er opptatt av å gi folk mandat og frihet til å utvikle seg og ta ansvar. I tillegg til å drive med ledelse i Bekk er Jøran utvikler, teamleder og rådgiver ute hos kunder.

Matilda Vinje

Matilda Vinje

Matilda har ledet AF Gruppens eiendomsavdeling, AF Eiendom, siden august 2016. Selskapet utvikler eiendomskonsepter i Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold. Før det var hun visesjef for AF Gruppens kvalitets- og risikostyring. Hun har tidligere jobbet i det internasjonale konsulentselskapet Boston Consulting Group. Matilda er utdannet ved den prestisjetunge NTNU-linja industriell økonomi og teknologiledelse, samtidig som hun studerte ett år i Wales.

Elin Østli

Elin Østli

Elin Østli har utmerket seg som en engasjert, utadvendt og hardtarbeidende leder i rollen som markedssjef for privatmarkedet i Eidsiva Energi. Hun har vært en pådriver i arbeidet med å transformere selskapet fra et regionalt kraftselskap til en nasjonal leverandør av energirelaterte tjenester. Elin evnet tross kort fartstid i bransjen å sette seg raskt inn i nye problemstillinger og legge strategier for hvordan selskapet best kan posisjonere seg i en tid i endring. Elin har fra arbeidserfaring fra Deloitte og Norsk Tipping, og innehar en master i Business Management fra Oxford Brookes University.

Jostein Østring

Jostein Østring

Jostein leder Amedias arbeid innen innholdsutvikling. Avdelingen består av ni medarbeidere, og har det faglige ansvaret for redaksjonell drift, analyse og utvikling i Amedias 64 aviser. Han har bakgrunn som journalist i avisa Nordlys, der han fikk fast jobb som 20-åring. Etter å ha gått gradene som vaktsjef og nyhetsredaktør, ble han i 2016 hentet til Amedia for å lede mediekonsernets satsing på innholdsutvikling. De siste tre årene har Amedia-avisene opplevd vekst i antall abonnenter, mye takket være omstillinger ledet av Jostein.

Christian Aandalen

Christian Aandalen

Christian er direktør over Kunde & Salg-divisjonen til Lindorff AS, et kreditthåndteringsselskap som leverer tjenester som inkasso, fakturering, purring, betaling og regnskap. De har om lag 650 ansatte i Norge, og Christian har gjennom ti år i selskapet, hvorav syv av dem med lederansvar, jobbet både i Norge og internasjonalt. I hans nåværende rolle har han vært representert i ledergruppen i Norge, hatt overordnet ansvar for over 50 medarbeidere og vært ansvarlig for at selskapet skal nå sine salg- og omsetningsmål. Christian har en Bachelor fra Handelshøyskolen BI, i tillegg til en videreutdanning ved London School of Economics, og han skal i 2019 starte egen virksomhet.

Vincent Aardalsbakke

Vincent Aardalsbakke

Vincent leder Intelligent Automation i EVRY, som er Nordens største IT-selskap. Der er han deres fremste ekspert og talsmann for hvordan teknologi kan anvendes på både eksisterende og nye oppgaveløsninger. Han utarbeider hvordan kunstig intelligens og roboter kan bidra til å forbedre hvordan flere av de store norske virksomhetene arbeider. Vicent er leder for et av Norges fremste miljøer innenfor dette fagmiljøet, og han har jobbet innen robotikk for selskaper som RPA Lead, samtidig som at han har arbeidet som analytiker for Loan Process. Han har en master i økonomi og bedriftstyring fra Norges Handelshøyskole.