Bentley tilbyr stein i interiøret

Luksusbilprodusenten Bentley utvider ekstrautstyrslisten med noe man ikke forbinder med en bil.

STEINTØFT: På flater der man vanligvis forventer treverk i en Bentley, kan nå be om et ganske annet materiale.
Publisert: Publisert:

Bilprodusenten Bentley tilhører det øvre sjiktet av luksus, og i det segmentet er det viktig å tilby helt spesielle tilvalg for de ekstra kresne. Nå kommer merket med et tilvalg innvendig som virker ganske så unikt.

– Bentley er en etablert ekspert i håndlaget tre og lær, og nå utforsker vi nye og spesielle materialer, slik at vi kan tilby våre kunder enda mer spesialiserte og skreddersydde valg. Steinfinér er en nyhet fra oss, men bare en start på hva vi planlegger å gjøre med dette luksuriøse og unike materialet, sier Geoff Dowding, sjef for Mulliner Operations, Bentleys spesialavdeling, i en pressemelding.

Mer bilstoff på E24 BIL

De bruker skifer og kvartsitt som er håndplukket fra steinbrudd i Rajasthan og Andhra Pradesh i India. Den behandles så av Mulliner og overflaten på steinfinéren er kun 0,1 millimeter tykk. Dermed skulle det ikke ha videre betydning for bilens vekt.

Ut fra bildene ser det ut til at denne dekoren kan brukes der man ellers ville forventet treverk i en Bentley. Steinfinéren skal komme i en naturlig finish, i fire forskjellige farger de har kalt Galaxy, Autumn White, Terra Red og Copper, og er tilgjengelig for modellene Continental og Flying Spur.

Les også

For baksetesjåføren

Les også

Bentley tilbakekaller

Les også

Bentley med luksus-SUV

Publisert: