Eierne av Radio Norge og Radio 1 kjøpt opp

Bauer Media Group har fullført oppkjøpet av Radio Norges eier, SBS.

KJØPT OPP:  Radio 1 er en  del av SBS radio. Her er Idol-vinner Aleksander Denstad With under et intervju hos Radio 1 for noen år siden.

KJØPT OPP: Radio 1 er en del av SBS radio. Her er Idol-vinner Aleksander Denstad With under et intervju hos Radio 1 for noen år siden.

Øyvind Nordahl Næss
Publisert:

De ønsker med dette å utvide gruppens radiosatsing til fire nye land.

SBS radio inkluderer blant annet Radio Norge, og ble kjøpt av Bauer Media Group fra Discovery Communications Nordic ApS.

Administrende direktør i Bauer Media UK, Paul Keenan, ledet arbeidet med oppkjøpet. Han kommenterer det slik til:

– SBS Radio gir Bauer Media er fantastisk mulighet til å utvide gruppens radiosatsing til fire nye land. Bauer har betydelig erfaring innen radiokringkasting og vi har store forventninger til det nye oppkjøpet. Bauer Media er ekspert på å utvikle innhold som fenger brukerne, enten de er lyttere, seere eller lesere, og vi ser frem til å dele med og lære fra de ansatte i SBS Radio.
Bauer Media Group eier magasiner, radiokanaler og tv-stasjoner som når ut til flere millioner mennesker.
SBS Radio driver den riksdekkende reklamefinansierte radiokanalen Radio Norge, i tillegg har de Radio 1 i Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo, Radio Rock i Oslo, Trondheim og Bergen, samt The Voice og Radio Play på digitale plattformer.

Her kan du lese mer om

Annonsørinnhold