Dette beltet kan lade telefonen din

Sliter du med at batteriet på smarttelefonen din blir utladet når du er langt unna en stikkontakt? To britiske menn kan ha funnet en løsning.

Publisert:

Det britiske oppstartsselskapet Nifty ønsker å løse et vanlig problem på en så enkel måte som mulig, og har derfor utviklet ladebeltet XOO.

– Vi var lei av at telefonene våre døde før middag. Det er et luksusproblem, men likevel veldig irriterende. XOO-beltet tar bort denne irritasjonen, hvor som helst, og når som helst, sier Nifty-sjef Piers Ridyard.

Les også

Norsk minidrone har fått overhaling - så mye bedre har den blitt

Tre timer

Beltet kan lade en iPhone 6 fra tomt til fult på tre timer, og fungerer med både microUSB, som Android-telefoner har, og Lightning-kabel, som er vanlig på Apple-enheter.

Inne i beltespennen ligger det flere lag med høykapasitetsbatteri, og designet skal passe begge kjønn.

Ladekabelen som følger med beltet er gjemt på baksiden av beltet, og blitt holdt på plass med en magnet. Dermed skal du kunne lade telefonen imens den ligger i lommen.

Du kan lade opp beltet ved å koble den til en datamaskin.

– Batteriene skal være veldig trygg. De tåler høye temperaturer, elektriske skader, fysiske skader og å bli stukket hull på, skriver Nifty om produktet.

Les også

Én PC kan erstatte hele kontrollrommet for TV 2

Mote-samarbeid

Nifty har samarbeidet med det britiske motehuset Casley-Hayford, for at beltet skal se pent ut.

Produksjonen av beltet har ikke begynt ennå, men Nifty har så langt samlet inn mer enn de hadde håpet via nettsiden Indiegogo.

Fredag har de passert målet på 50.000 dollar, og har klokken 12 et beløp på 51.931 dollar.

Målet er å begynne masseproduksjon i perioden mellom april og juni 2015, og at beltene kan sendes ut, og være tilgjengelig for forbrukere i juli.


//www.youtube.com/embed/KqJ_nbRZFY0

Les også:

Google gjør et nytt forsøk på å kapre KinaNorske elever scorer bra på IKTSnart kan millioner få Spotify-konkurrent rett på telefonenNå kan du mikse deg en drink med smarttelefonen