Snapchattere deler 1 milliard historier hver dag

Det er ikke lenger bildechatten som er mest populær.

BRUKERVEKST: I 2011 ble Snapchat tilgjengelig i Appstore. Tre år senere er fortsatt applikasjonen gratis å laste ned, og gründerne har ennå ikke falt for fristelsen å basere inntjeningen på reklame mellom snuttene.
Publisert: Publisert:

Snapchats eventyrlige vekst fortsetter. Ferske tall Business Insider Intelligence har utarbeidet anslår at det daglig sendes over 760 millioner bilde- og videomeldinger gjennom den sosiale chattetjenesten.

Samtidig som Facebook forsøker å liste seg inn i markedet med konkurrerende etterligninger, er Snapchat ivrig med å lansere nye brukerfunksjoner.

100 prosent vekst

I oktober ble «My Stories» lansert. Der kan snapchat-brukeren sette sammen lengre bildeklipp og videosnutter til en visuell statusoppdatering. I motsetning til de ordinære snapchatmeldingene kan venner av brukeren se statusoppdateringen gjentatte ganger i et tidsvindu på 24 timer.

Historie-funksjonen har vist seg å være nøkkelen til fortsatt eksplosiv vekst for Snapchat.

I løpet av de to siste månedene har «My Stories» virkelig tatt av med 100 prosent vekst i antall delinger.

Passerer «tradisjonelle» Snapchat

Over 1 milliard Snapchat Stories blir delt hver eneste dag. Dermed har antall delinger i «My Stories» passert den ordinære bilde- og videodelingen, der de visuelle meldingene forsvinner etter opptil 10 visningsseksunder ved berøring av skjermen.

I slutten av april utvidet Snapchat bruksområdet slik at brukerne også kan skrive chattemeldinger og snakke med hverandre over telefonen i en videochat-tjeneste.

Les også:

«Absurd» meldingsapp tar avFacebook prøver å utfordre Snapchat igjenVi er hekta på sosiale medier vi ikke er fornøyd medSlik kan Facebooks nye Snapchat-konkurrent bliSnapchat har villedet brukerne om bilder som forsvinner

Publisert: