Eva Mendes skal selge sjokomelk i Norge

Calvin Klein-modellen og Hollywood-skuespilleren skal forføre norske leskedrikkere.

EVA MENDES: Skjønnheten som melkebud for danske Cocio.
  • Christian Sørgjerd
Publisert:

Etter mange år på markedet som et litt traust produkt, gjemt bort i norske bensinstasjonhyller, skal Cocio sjokolademelk opp og frem i lyset.

Produsentene av den danske sjokomelken, har hyret inn Hollywoold-skjønnhet Eva Mendes for å skape ny blest om leskedrikken. I Danmark er en den svært kjent, men nå vil de forsøke å vinne nye markedsandeler i Norge og Sverige også, gjennom en storstilt kampanje.

Og det sentrale elementet i kampanjen er rett og slett en reklamefilm med en Cocio-drikkende Eva Mendes, hvor hun spiller et gammeldags melkebud - men med sjokomelk i bilen i stedet.

Pølse i brød

- Vi tror at Cocio harsvært gode muligheter til å utvikle seg på det danske markedet, men også på en rekke nabomarkeder i Nord-Europa. Men første skritt blir i Norge og Sverige, sier Michael Broch Hansen, Cocios salgs- og markedsføringsdirektør, i en pressemelding.

Kampanjen har også som formål i piffe opp imaget til sjokolademelken i Danmark. Der er den nemlig mest kjent som den tradisjonelle ledsageren til pølse i brød, kjøpt i landets mange pølsevogner og -boder.

Eva Mendes

Hollywood-skuespilleren har tidligere kastet klærne for antipels-organisasjonen PETA, og hun har figurert i reklamekampanjer for Calvin Klein-undertøy.

Hun slo gjennom i filmen Training day (2001), og har siden spilt i filmer som 2 fast 2 furious, Ghost rider og The Spirit.

- Hun er en klassisk skjønnhet, en Cocio-skjønnhet. Litt mørk, men samtidig har hun det latinamerikanske i seg. Det kan være vanskelig å beskrive hvordan det er å drikke Cocio, men det forstår man når man ser Eva Mendes, sier Broch Hansen til den danske avisen Ekstrabladet.

Produkt med tradisjoner

Cocio produseres i den danske byen Esbjerg, hvor den har blitt produsert siden 1951. Den er langtidsholdbar, men uten tilsetningsstoffer.

Det tappes daglig 400.000 flasker sjokomelk ved anlegget, de aller fleste til konsum innenfor Danmarks grenser.

Cocio eies av matvarekonsernet Arla.

Les flere nyheter fra E24

Publisert:
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Disney har dratt inn over 60 milliarder kroner på nyinnspillinger

  2. Egmont kjøper Oslo Kino for 600 mill.

  3. Narvesen om nye pølser: – Har ivaretatt helsen til krokodillene

  4. Sender krisevarsel om gassmangel

  5. – «Frenemies» er et betegnende ord for tiden vi er inne i