Møller bil kvitter seg med tre forhandlere

Norges største bilorganisasjon, Møller bil, selger seg ut av Molde- og Ålesunds-områdene.

SELGER: Møller-gruppen har hovdekontor på Frysja i Oslo.
Publisert: Publisert:

Møller bil selger Volkswagen- og Audi-forhandlerne Møller Bil Ålesund og Møller Bil Molde til Frydenbø, i tillegg selger de Skoda-forhandleren i Rygge til Nordlie Auto.

– Møller Bil er Norges største bilorganisasjonen og vi har et ønske om å konsentrere vår virksomhet rundt færre distrikter. Både Ålesund og Molde er interessante distrikter, men noen områder må Møller Bil gi fra seg for å realisere fabrikkens strategi for å skape sterke regionale eiere, sier Pål Syversen, konsernsjef i Møller-gruppen, i en pressemelding fra Møller-gruppen.

Overtagelse er satt til 1. september 2015.

Jubileum

– Vi er glad det er Frydenbø som blir våre nye eiere. Det er en seriøs og langsiktig familiebedrift som har 100-års jubileum neste år, sier Knut Arve Sæter, daglig leder Møller Bil Ålesund, i en pressemelding fra Frydenbø.

De ansatte skal tas med videre fra Møller til Frydenbø. De to forhandlerne har til sammen 112 ansatte, med en samlet omsetning i 2014 på 510 millioner kroner.

Salget av Skoda-forhandleren gjøres fordi Nordlie Auto fra før av representerer deres øvrige merker i distriktet, ifølge Syversen.

Mer bilstoff på E24 BIL

– Både Frydenbø og Nordli Auto er solide selskaper med lang bilerfaring. Vi er derfor trygge på at både kunder og ansatte blir godt ivaretatt, sier Syversen.

Les også

Møller-gruppen: - Vårt beste år

Les også

Inntektsrekord for Bertel O. Steen

Les også

Norges største bilkonsern fortsetter å hente folk fra hverandre

Publisert:
Gå til e24.no