Denne skrytevideoen kan ikke det norske politiet lage

Politiet i Dubai bør vinne enhver biljakt. Se video av de ville politibilene under.

EKSTREMPOLITI: Bilparken til politiet i Dubai er av den ekstraordinære sorten.
Publisert: Publisert:

Politiet i Dubai har de senere årene fylt opp garasjen med biler som man knapt ser noe sted, bortsett fra i gatene i nettopp Dubai. I denne emirat-staten er det en tetthet av eksotiske biler som ikke overgås noe annet sted.

Det har kommet til et slikt nivå at det nå lages ekstremt eksklusive biler som kun er ment for dette markedet.

Kanskje dette er noe av årsaken til at politiet der har biler som er sinnssvakt spreke. Skulle det komme til en biljakt er det store sjanser for at en Ford Mondeo ville komme til kort etter få hundredeler.

De ville politibilene i Dubai

Dubais politi er samtidig veldig glade i å vise hvor flotte biler de har. Og siste skudd på stammen av skrytetreet er en video som de har lagt ut på sin offisielle Youtube-konto.

(Saken fortsetter under videoen)

Her freser et pent utvalg av deres biler gjennom Abu Dhabi. Det er biler som Ferrari FF, Bugatti Veyron, Mercedes-Benz SLS AMG, McLaren 12C, Bentley Continental, en Brabus-trimmet Mercedes G-klasse, Nissan GT-R, Audi R8 og BMW M6.

I tillegg til bilene man ser i videoen har de tidligere vist at de er i besittelse av en Aston Martin One-77 og en Lamborghini Aventador.

Dette er biler med enorme motorer, og som i all hovedsak gjør null til hundre på mindre enn fire sekunder.

Alle er i de offisielle politifargene, med saftblandere på taket. Deres aller siste anskaffelse er heller ikke med, en Lexus RC F, den ble vist frem på Instagram-kontoen deres for noen dager siden.

Les også

Her tester sjeiken Dubais nye supertrikk

Les også

Lamborghini sponser italiensk politi

Les også

Nå bygger Kina sine «Dubai-øyer»

Publisert:
Gå til e24.no