Snapchat inntar Wall Street

Trenden gjør det vanskeligere å avsløre deling av sensitiv informasjon mellom unge bankfolk.

EKSTREM BRUKERFREKVENS: 150 millioner bilder deles hver dag på den populære bildedelingsappen Snapchat. Selv om tjenesten er mest populær blant unge mellom 13 og 25 år, varsles det nå full innmarsj i det amerikanske finansmiljøet.

Snapchat
  • E24
Publisert: Publisert:

Bildedelingsappen Snapchat har for alvor fått vind i seilende og bruken av tjenesten øker hurtig blant bankfolket på Wall Street.

Det skriver amerikanske New York Magazine.

E24 har tidligere skrevet at applikasjonen deler 150 millioner bilder hver dag.

På grunn av den enorme sirkulasjonen av bilder, og siden bildene angivelig slettes, fryktes det at sjansen for å bli oppdaget for å dele sensitiv informasjon mellom unge Wall Street-arbeidere, reduseres.

I tillegg er Snapchat en tryggere plattform for å dele partybilder for unge og festglade finansferskinger - som tidligere har risikert å miste jobben om bilder fra fuktige sidesprang er blitt lekket til Facebook.

E24/Flickr

LES OGSÅ: Citi sparket analytikere etter Facebook-lekkasje

Applikasjonen skiller seg ut fra lignende bildedelingstjenester ved at bildene eller videoene som sendes angivelig destrueres innen maksimalt 10 sekunder etter at de vises. I tillegg til bildene kan det også legges ved korte beskjeder og tegninger ved meldingene.

New York Magazine skriver at Snapchat-trenden har kommet inn i finansmiljøet på Wall Street fra nyrekrutterte ansatte som kommer rett fra studenttilværelsen.

Den største brukerskaren av applikasjonen er mellom 13 og 25 år.

LES OGSÅ:

Publisert:

Flere artikler

  1. Derfor er Snapchat verdt over 4,7 mrd.

  2. Storbanker vil forbymeglere nettchat

  3. Avslo bud på 18,5milliarder kroner

  4. Annonsørinnhold

  5. Facebook prøver å utfordre Snapchat igjen

  6. Snapchat nærmer seg børsnotering