Synsam skifter reklamerådgiver

Optikerkjeden Synsam forlater mediebyrået Maxus til fordel for Vizeum.

BRILLEFIN: Mona Grudt med briller og Operaen i bakgrunnen i en Synsam-reklame.
Publisert:

Optikerkjeden Synsam velger mediebyrået Vizeum som ny samarbeidspartner.

Det går frem av en pressemeldingen fredag.

Vil øke fra 100 til 125 butikker

Tidligere denne uken hyret optikerkjeden det digitale marketingbyrået Isobar på reklamesiden. Målet er å styrke merkevaren, og øke fra rundt 100 til 125 butikker i Norge.

- Vizeum deler det samme målfokuset og arbeidsprosess som Isobar, og kombinerer dette med betydelig strategisk forståelse og bransjens beste innsiktskompetanse, sier administrerende direktør Johan Baklund i Synsam.

- Noen av de viktigste oppgavene vi skal løse sammen er å skape en effektiv, målrettet markedsmiks gjennom et godt samspill mellom kjøpte, egne og fortjente kanaler, sier han.

DNB beholdt Vizeum

E24 skrev i august om hvordan Norges største bank, DNB, hadde bestemt seg for å skifte ut Vizeum etter en konkurranse mellom de store mediebyråene i Norge.

DNB – en av landets største annonsører – skulle avslutte samarbeidet med mediebyrået, og innlede et nytt samarbeid med konkurrenten Mediacom.

To dager etter at E24 omtalte saken, valgte Mediacom å takke nei til avtalen med DNB. Årsaken var ifølge mediebyråets leder hensynet til eksisterende kunder.

DNB valgte derfor å beholde Vizeum.

- 2012 blir et godt år

I Vizeum er de fornøyde med at Synsam nå har valgt mediebyrået som reklamerådgiver.

- Vi føler vi er godt rigget for fremtiden. At spennende og fremoverlente aktører som Synsam gir oss tillit er en av flere bekreftelser på dette. Vi er trygge på at 2012 blir et godt år – og vil nå ha fokus på å videreutvikle oss selv sammen med de mange spennende kundene våre, sier administrerende direktør i Vizeum, Stian Lyberg.

Publisert:

Her kan du lese mer om