Nå kan du booke en natt i en «pølse-bobil»

Oscar Mayer-Wienerbilene er et kjent syn i USA, og kjører rundt for å reklamere for selskapets pølser. Nå kan pølseentusiaster booke en overnatting i en av de gigantiske pølsene på hjul via Airbnb. 

PØLSE PÅ HJUL: En av de velkjente reklamebilene i USA blir nå gjort om til en pølsebobil i anledning "National Hot Dog Day".
Publisert: Publisert:

Den amerikanske kjøttprodusenten Oscar Mayer har nå lansert en pølsebobil hvor entusiaster kan booke en overnatting gjennom Airbnb, men kun for en begrenset periode.

Bilen har soveplass, og er oppført som en bobil på utleieportalen. Det er plass til to gjester, og i annonsen «kaller de hjem» alle pølseelskere. Den gigantiske pølsen på hjul måler hele 8,22 meter, og befinner seg i Chicago-området i USA.

Det vil koste pølseentusiaster 136 dollar per natt, tilsvarende 1.162 kroner, men man får kun bli i én natt. Bookingene åpner 24. juli, og vil rulles ut gjennom dagen.

Selskapet annonserte pølse-bobilen i en Twitter-melding. Anledningen er «National Hot Dog Day», altså den nasjonale pølsedagen.

Ingen internett

Bildene i annonsen viser en stor sofa rett bak rattet, som kan gjøres om til en dobbeltseng.

På en av putene står det «jeg er bare her for pølsene».

Det er kanskje ikke så rart, når det følger med et mini-kjøleskap fylt med pølser.

I tillegg er det en grill, uteområde, og en velkomstpakke for hver gjest.

Det følger ikke med wifi, en TV, kjøkken eller varme. Det er heller ikke bad i bobilen, men «i nærheten».

En Oscar Mayer-grill er imidlertid på plass, for pølsenes skyld.

Om det blir for langt å ta turen til Chicago for en natt i pølsebilen, kan man laste ned «Wienermobile»-appen og få en virtuell tur.

Les også

Airbnb endrer prisopplysninger etter press fra Forbrukertilsynet

Les også

Her er verdens aller, aller siste folkevogn

Publisert:

Her kan du lese mer om