Mercedes med superbil til noen hundrelapper

Mercedes-Benz sin nyeste superbil kommer til å bli kjørt av tusenvis av mennesker, men det er en liten hake.

SUPER-MERCE: Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo er en ny superbil fra den tyske fabrikken.
Publisert: Publisert:

Mercedes-Benz viser nå frem sin helt nye superbil. Den blir tilgjengelig om ikke lenge, og det er langt fler enn noen styrtrike bilentusiaster som kommer til å få kjøre den.

Det kommer nemlig ikke til å koste mer enn noen hundrelapper å få tilgang på Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo. Den eneste haken er at den aldri havner i oppkjørselen din, men på flatskjermen.

Dette er en nemlig en bil designet til Gran Turismo 6 på Play Station, som lanseres i desember.

DÅRLIG SIKT: AMG Vision Gran Turismo er neppe særlig god å lukeparkere, uten at det spiller noen rolle.

Mer bilstoff på E24 BIL

- I kraft av sine proporsjoner og uttrykksfulle utseende, viser Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo merkets designfilosofi med sin sensuelle renhet, på en unik måte, sier Gorden Wagener, visepresident i Daimlers designavdeling i en pressemelding.

Første i en serie

Den virtuelle bilen har en V8 motor som yter 585 hestekrefter og 800 newtonmeter i dreiemoment. «Vekten» skal være på 1385 kilo, noe som gir 2,4 kilo per hestekreft.

De garanterer at den skal ha eksepsjonelle kjøreegenskaper, selv lyden skal være fin tunet av AMGs lydspesialister. Som en videreføring av dagens SLS AMG har den måkevingedører og et tilsvarende langt panser med kupeen trukket langt bak.

Grillen skal være en hyllest til den klassiske 300 SL-modellen.

Bilen er den første i en serie «Vision Gran Turismo» biler som kommer med spillet. Flere andre bilprodusenter har og fått i oppdrag å lage unike biler til 15-års jubileet til spillet. De vil bli tilgjengelige via spilloppdateringer.

Les også:

Publisert:
Gå til e24.no