Elendig bil er årets annonsevinner

Dette er den bilannonsen som flest har sett i år.

DÅRLIG VINNER: En Audi full av feil, var den bilannonsen som var mest besøkt i 2011.
Publisert: Publisert:

Årets klikkvinner på Finn.no sin bilseksjon er ganske suveren. Og man skulle kanskje tro at dette var en bil som lå i det såkalte drømmebilsegmentet, som folk klikker på for å ha noe sikle etter.

Det var det så langt i fra.

Det var Hans Erik Hopens Audi A6 fra 1998. Vel 207.000 har vært innom annonsen i 2011.

Se annonsen her.

Slik åpner den.

«Her er det faen ikke mye bil for pengene, men vi prøver likevel. Har vel tapt ca 60 000kr i året på de 3 årene jeg har hatt bilen, og nå er jeg lei. Herregud så lei.»

- Det var bare trøbbel med den. Jeg kjøpte den hos en bruktbilforhandler, og dagen etter at garantien gikk ut, begynte den å lekke olje. Siden det kostet den meg flere tusen hver måned i reparasjoner, sier Hopen til E24.

Drittbil i fjor og

En slik annonse, som beskriver en drittbil, var faktisk også fjorårets klikkvinner på Finn. Det var en 1995-modell Ford Windstar av heller sjaber kvalitet. Den hadde snaut 170.000 sidevisninger.

Hopens Audi slo dette med klar margin.

Mer bilstoff på E24BIL

Det er ikke bare bilens evner til å gå i stykker som blir beskrevet i annonsen: «Skinninteriør som er ok, men ser ikke spesielt vakkert ut, siden det er blått. Herregud for en ufyselig farge, men den følger jo selvsagt med på kjøpet.»

Bilen lå på Finn.no en måneds tid før den ble solgt.

- Jeg fikk masse mail, tekstmeldinger og henvendelser fra forskjellige folk. Til slutt ble den solgt for 30.000. Jeg ga for øvrig 160.000 for den da jeg kjøpte den.

Ikke mer Audi

- Du gikk ikke hen og kjøpte deg en ny Audi etter dette?

- Nei, jeg kjøpte meg en Volvo, sier Hopen.

De er ganske langt fra 30.000 kroner til den bilen som følger på sidevisningstoppen. Det er en Koenigegg CCR til nær fem millioner kroner, med rett over 200.000. Så er det langt ned til tredje plass, med 135.000 sidevisninger, hvor man finner Ford Mustang Shelby GT500 Super Snake. Ingen vanlig bil det heller, den har 750 hestekrefter.

Faktisk er Hopens Audi den eneste bilen av de ti med flest sidevisninger som er ikke sjangeren drømmebil, den er vel så langt unna det som mulig.

Finn.no er eid av Schibsted. E24 er eid av Schibsted gjennom VG.

Les også

Publisert: