Bouvet kan få storavtale med Statoil

Oljeselskapet skal bestille IT-tjenester for «flere hundre millioner».

BOUVET: Her er finansdirektør Erik Stubø i selskapet Bouvet ASA (med bjelle) sammen med administrende direktør Sverre Hurum (foran til høyre) og børsdirektør Bente Landsnes (til venstre) i forbindelse med børsnoteringen i 2009.
Publisert: Publisert:

Det børsnoterte IT-konsulentselskapet Bouvet opplyser at det har en storavtale på trappene.

Selskapet, leverer tjenester innenfor informasjonsteknologi, digital kommunikasjon og virksomhetsstyring, har fått beskjed fra Statoil som om at de har til intensjon å inngå en avtale med Bouvet innenfor området Business Process Services.

Hvis avtalen blir inngått, vil Bouvet få ansvaret for leveranser innenfor design og implementering av styrende dokumentasjon og løpende support av innhold og verktøy.

En eventuell avtale har et estimert omfang på 30-40 konsulenter over 5 år (inklusiv opsjoner) og er verdt flere hundre millioner kroner, opplysed det i en børsmelding.

Tjenestene skal leveres fra flere av Bouvets kontorsteder, hovedsakelig Stavanger, Bergen og Oslo.

- Vi har opparbeidet sterk kompetanse på forretningsprosesser i olje- og gass-sektoren. Dette er en anerkjennelse av vårt fagmiljø på dette området, sier regionleder Bjarte Gudmundsen i Bouvet.

Bouvet opplyser at de har gått i partnerskap med Accenture som underleverandør for å håndtere leveranser utenfor Norges grenser.

Publisert: