Telenor vurderer å by på mobillisens i Mumbai

Telenor sikret seg i høst flere mobillisenser i India. Nå vurderer mobilgiganten å by på lisensen i storbyen Mumbai.

VURDERER MUMBAI: Konsernsjef Jon Fredrik Baksaas i Telenor vurderer nå å by på mobillisenser for Mumbai-regionen i India. Bildet er fra en tidligere anledning.
Publisert: Publisert:

Telenor har i dag to millioner mobilkunder i byen med 20 millioner innbyggere. I høst betalte selskapet 4,2 milliarder kroner for å kjøpe tilbake mobillisenser i seks indiske regioner, men verken Telenor eller andre selskaper la inn bud på lisensen i Mumbai.

Etter at det er gitt grønt lys for at minsteprisene kan senkes med 30 prosent, er konsernsjef Jon Fredrik Baksås interessert i å legge inn bud på mobillisens i regionen, skriver Dagens Næringsliv.

Den indiske regjeringen planlegger å gjennomføre en ny mobilauksjon av ledige frekvenser i mars, skriver den indiske avisa Economic Times. Datoen blir trolig 11. mars, antydes det.

Kommunikasjonssjef Tor Odland sier Telenor vil vurdere å by på lisensen i Mumbai, men at et bud avhenger av de endelige rammebetingelsene. Om reduksjon av minsteprisen på 30 prosent er nok, vil ikke Telenor-ledelsen ta stilling til nå.

Les også

Ruster opp til krig om seerne av nett-TVTelenor-sjefen får trippelbonusTelenor har kjøpt 15 millioner egne aksjerTvinger Telenor til priskuttMobilrevolusjon i Bygde-NorgeBaksaas: - Vi kunne godt vært dette foruten

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om