Problemer med BankID

BankID har problemer for kunder som benytter seg av kodebrikke for innlogging mandag formiddag. Problemet skal omhandle alle banker. 

PROBLEMER: BankID opplever problemer med løsningen mandag formiddag. Alle banker skal være omfattet av problemene som i hovedsak omhandler bruk av kodebrikke.

Skjermdump: Sparebank 1
  • Martin Hagh Høgseth
Publisert:,

Oppdatering: Mandag ettermiddag opplyser BankID at tjenesten fungerer som normalt.

BankID opplyste mandag formiddag at de hadde problemer.

Det var kunder som benytter seg av kodebrikke for innlogging som i de fleste tilfeller ikke kom seg inn i nettbanken opplyste BankID til E24.

– Vi oppfordrer til bruk av BankID på mobil, som ser ut til å fungere slik det skal, sa Hege Steinsland, kommunikasjonssjef i BankID til E24.

Den første meldingen om problemet kom rundt klokken 10.30, fortalte kommunikasjonssjefen. Omkring klokken 16.30 var problemet løst.

– Det kan gå litt opp og ned med hvor mange som kommer gjennom. De som ikke har BankID på mobil må nok smøre seg med litt tålmodighet, så arbeider vi så raskt vi kan med å rette feilen, forklarte hun.

Det er ikke kjent hvor mange som ble rammet av feilen, men det skal være en feil som gjaldt BankID sentralt, noe som gjorde at alle tjenester knyttet opp mot BankID hadde problemet.

mail
E24

Start dagen med

Morgengryn Logo

Hold deg oppdatert på de viktigste nyhetene, de siste nøkkeltallene, og dagens kalender. Tilbudet er gratis.

Flere artikler

  1. BankID har hatt problemer med innlogging

  2. BankID har hatt problemer med innlogging: – Omfattende

  3. BankID på mobil var nede for Telenor-kunder

  4. Annonsørinnhold

  5. Telenor har løst SMS-problemene

  6. BankID på mobil nede for Telia-kunder