Varsler 3D-printede biler på veien neste år

Mens førerløse biler ruller ut på veiene, jobber selskapet Local Motors på spreng med å klargjøre de første 3D-printede bilene for veien.

HØYTTALERE PÅ UTSIDEN: Den nye bilen fra Local Motors skal ha høyttalere på utsiden for å fange oppmerksomheten til alle i gatene.
Publisert: Publisert:

Teknisk Ukeblad omtalte i januar i år selskapet Local Motors som håpet å få den første 3D-printede bilen på veien allerede neste år. Denne uken varslet selskapet at de vil ha biler på veien i 2016, ifølge magasinet Time.

Prisene på bilene som 3D-printes, vil variere fra 18.000 dollar (omtrent 144.000 norske kroner) til 30.000 dollar (omtrent 240.000 norske kroner).

Les også

Hele denne bygningen og alt inni skal 3D-printes

Modellen til selskapet skal kunne tilpasses kundenes individuelle ønsker og skal være et blikkfang.

– Med høyttalere på utsiden av bilen, vil jeg at bilen skal være fokus for alles oppmerksomhet, skal designeren Kevin Lo ha uttalt til Phoenix Business Journal.

Local Motors er ikke det eneste selskapet som forsøker å utvikle biler produsert ved hjelp av 3D-printere. Teknisk Ukeblad omtalte nylig et selskap som mener de står bak verdens første 3D-printede superbil. Den skal kunne gjøre 0 til 100 kilometer i timen på to sekunder.

Les også

To kollisjoner med Google-bilen i juni

Publisert:
Gå til e24.no