Dette vil baby-Range Roveren koste

Range Rovers nye modell, Evoque, blir lansert i Norge til høsten. Nå er prisen klar.

KOMMER SNART: Range Rover Evoque kommer til Norge i september.
COUPÉ: Tredørsvarianten kalles coupé, og er den dyreste.
FRITID: Femdørsvarieten koster noe mindre, og vil trolig bli den mest populære her til lands.
TO OG FIRE: Som første modell fra Land Rover er den tilgjengelig med tohjulstrekk.
Publisert:

For den norske importøren av Land Rover og Range Rover kommer salgstallene til å øke betraktelig når modellen Evoque lanseres her i september.

Travelt

Dette er en bil som går rett inn i det svært populære små-suv/crossoversegmentet.

- Det blir et travelt siste kvartal for våre forhandlere, sier Runde Pedersen, salgsdirektør i Land Rover og Range Rover Norge i en epost til E24.

Test av Land Rover Discovery 4

Bilen kommer med tre motoralternativer, og som første bil noensinne fra Land Rover kan man den anskaffes med tohjulstrekk.

Under en halv million

Billigste modell er Evoque ED4 2,2, med enkleste utstyrsnivå starter den på 446.900, som femdørs. Bilen har forhjulstrekk, og en dieselmotor på 150 hestekrefter. Som coupé, det vil si tredørs, slipper den ut 129 gram CO2 per kilometer. Som femdørs, fire gram mer. Denne utgaven leveres kun med manuell, sekstrinns girkasse.

September

For å få automatgir må man velge en variant med firehjulstrekk. Den starter på 539.900 med den samme 150 hesteren. Rimeligste firehjulstrekk, med manuell girkasse, kommer på hundre kroner under 500.000.

Test av Range Rover Sport

Ønsker man større motor vil den bli levert med en diesel på 190 hester, som koster fra 574.900, mens toppmodellen Si4 med en to liters, turbo bensinmotor på 240 er priset fra 744.900.

Så langt i år er det nybilregistrert til sammen 20 Land Rover som personbiler i Norge i følge Opplysningsrådet for veitrafikken. Fordelt på åtte Freelander, sju Range Rover og fem Discovery. Noe som er en nedgang på 37,5 prosent i forhold til samme periode i fjor.

I tillegg er det registrert 50 Land Rover som varebil til og med april. Det er så å si det samme som i fjor.

Les også

Publisert:
Gå til e24.no