Fotballfeber i TV 2

Branns nedsabling av Vålerenga ble det mest sette programmet på TV 2 i forrige uke, og bidro til å gi kanalen sin beste uke hittil i år. Sjekk seertallene her.

Publisert:

Et snitt på 654.000 seere fikk med seg at Bengt Sæternes nærmest på egen hånd knuste Vålerenga til pinneved i går kveld på TV 2. Dette ga kanalen en markedsandel i riksuniverset på 41,2 prosent, ifølge tall fra TNS Gallup.

God fredag og søndag

Oppgjøret ble dermed ukas mest sette program på TV 2. På andreplass havnet "Senkveld med Thomas og Harald", som fikk 18.000 færre seere enn den nevnte fotballkampen. Thomas og Harald økte med nesten hundre tusen seere fra forrige fredag, og TV 2 tok en markedsandel på 43,8 prosent mens sendingen pågikk.

Les også: – Strålende fotballåpning

Denne økningen fra forrige fredag var med på å gjøre denne fredagen til den sterkeste så langt i år for TV 2. Episode to av "Isdans" holdt seg så og si uforandret med et fall fra 463.000 i premieren til 453.000 seere i helga. Likevel økte andelen litt.

Om det var dårlig vær eller interessant fotballrunde som gjorde det, skal være usagt, men søndag økte alle kanaler seertiden fra 135 minutter forrige søndag til 180 minutter i går.

Les også: Flest seere før kampen

Beste uke i år

For uka sett under ett, fikk TV 2 sin beste markedsandel hittil i år med 31,5 prosent. Dette er en oppgang på 0,9 prosentpoeng fra uka før.

Les hele saken på Kampanje

Publisert: