Norges største bilkonsern fortsetter å hente folk fra hverandre

Den siste tiden har Bertel O. Steen hentet ledere fra konkurrenten Harald A. Møller, nå er rollene snudd rundt.

FRA KONKURRENTEN: Norges største bilkonsern, Møller-gruppen, henter sjef fra det nest største bilkonsernet, Bertel O. Steen. Her er Møller-gruppens hovedkontor på Frysja i Oslo.
Publisert: Publisert:

Harald A. Møller rekrutterer ny direktør fra konkurrenten Bertel O. Steen.

– Det er en svært erfaren leder vi nå får på laget. Servicemarkedet er et viktig satsingsområde for Harald A. Møller AS, og vi er trygge på at Arne Lyslo Kristiansen med sin brede erfaring vil være en sterk ressurs for vårt servicemarked, sier Terje Male, administrerende direktør i Harald A. Møller AS, i en pressemelding.

NY STILLING: Arne Lyslo Kristiansen er ny direktør for servicemarkedet i Harald A. Møller AS.

Det betyr at Norges to største bilimportfirmaer fortsetter å hente folk fra hverandre. Ved juletider ansatte Bertel O. Steen Irene Solstad som administrerende direktør for Kia Bil Norge AS, hun kom fra stillingen som daglig leder for Møller Bil Romerike AS. Like etterpå ble Marius Hayler klar som leder av Bertel O. Steen Detalj AS, en stilling han tar over i juni. Hayler har siden 2012 hatt stillingen som administrerende direktør for Møller Bil Sverige.

Internt opprykk

Nå går det altså motsatt vei. Arne Lyslo Kristiansen kommer fra stillingen som direktør for Peugeot i Bertel O. Steen AS, han har vært i konsernet i 10 år. Kristiansen erstattes av Thorbjørn Myrhaug. Myrhaug tiltrer som direktør for Peugeot Norge fra og med 4. mai. Han har vært i Bertel O. Steen siden 2008, sist som salgsdirektør.

Mer bilstoff på E24 BIL

– Thorbjørn har vært en sentral og viktig bidragsyter i Peugeot gjennom flere år og har blant annet bidratt til å snu merkets negative trend i 2014. Han kjenner forhandlerne godt, har et betydelig personlig engasjement, er dedikert og har god gjennomføringsevne, sier Bjørn Maarud, konsernsjef i Bertel O. Steen, i en pressemelding.

Publisert: