Porsche-forhandleren i Bergen bytter eier

Den nye eieren satser på entusiasme.

I REGNVÆR: Porsche Macan er den nyeste modelle til det tyske bilmerket.
Publisert: Publisert:

Porsche Center Bergen AS overtar forhandlerretten for Porsche i Bergen fra Auto 23.

– For Porsche er dette en meget god løsning i Bergen. Etter at vi ble kjent med at Auto 23 ikke ville satse videre på bildrift, har mange aktører meldt sin interesse for Porsche i Bergen. Vi er meget tilfreds med å få eiere og drivere som både har rett erfaring og villighet til å satse.

Vi legger opp til at Porsche skal vokse betydelig i Bergen den nærmeste tiden, sier Morten Scheel, administrerende direktør hos den offisielle Porsche-importøren, Autozentrum Sport, i en pressemelding.

TAR OVER: Endre Johnsen i Bergen Bilcenter tar over forhandlerretten til Porsche i Bergen.

Bak Porsche Center Bergen står EGD Capital AS og Gallardo AS. Gallardo AS er eid av Endre Johnsen, som tidligere har jobbet med BMW gjennom Jæger Sentrum.

E24 BEDRIFT:Sjekk Porsche-tallene her

Han etablerte også Bergen Bilcenter AS, som omstøtte for 173 millioner kroner i 2014, og er ledende på parallellimport i Hordaland, ifølge pressemeldingen.

Flytter til sommeren

– Jeg ser fram til å møte fremtidige og eksisterende kunder med vår genuine Porsche entusiasme. Vi har satset stort på å få på plass kombinasjonen av topp utdannede Porsche-teknikere og er sterkt salgsapparat.

Verksted og service vil bli høyt prioritert og vi skal komme tettere på Porsche entusiastene. Kombinasjonen av vår entusiasme og kapitalen fra EGD, gjør at jeg gleder meg til å ta fått på denne privilegerte oppgaven, sier Johnsen.

Mer bilstoff på E24 BIL

Driften vil fortsette lokalene til Auto 23 på Spelhaugen i Fyllingsdalen, men flyttes til Bergen Bilcenters anlegg i Blomsterdalen til sommeren.

Les også

Årets familieekspress

Les også

Cayenne med
riktig motor

Les også

Porsche har passert salgsrekorden fra i fjor

Publisert:
Gå til e24.no