Barack og Michelle Obama skal produsere podkast for Spotify

Obama-parets produksjonsselskap Higher Ground annonserte et samarbeid for å produsere podkaster eksklusivt for strømmegiganten.

BRUKER SIN STEMME: Ekteparet sier at de vil bruke podkasten til «å bringe frem stemmer» som ofte blir ignorert.
 • Hanna Ghaderi
Publisert:

I samarbeidet inngår utvikling, produksjon og «utlån av deres stemme» til utvalgte podkaster, fremkommer det i en pressemelding fra Spotify.

Samarbeidet betegnes som en flerårig avtale inngått med en gren av Higher Ground, kalt Higher Ground Audio.

Den tidligere presidenten og førstedamen lanserte Higher Ground i 2018, med et opprinnelig partnerskap med Netflix, var målet å skape overbevisende innhold som underholder og inspirerer seere, fremkommer det i pressemeldingen.

Håper på samhold

– Vi har alltid trodd på verdien av underholdende og tankevekkende samtale, sa president Obama, det hjelper oss å bygge forbindelse med hverandre og åpne opp for nye ideer. Vi er glade for Higher Ground Audio fordi podkaster gir en ekstraordinær mulighet til å fremme produktiv dialog, få folk til å smile, tenke og forhåpentligvis bringe oss alle litt nærmere sammen, uttaler Barack Obama i pressemeldingen.

Førstedamen uttalte på sin side at de er glade for å ha muligheten til å bringe frem stemmer som ofte blir ignorert, og at de gjennom Spotify kan dele disse historiene med verden.

Apple slår tilbake mot Spotify

Verdens viktigste stemmer

– President Barack Obama og Michelle Obama er to av verdens viktigste stemmer, og det er et privilegium å få arbeide med dem for å identifisere og dele historier som vil inspirere er globalt publikum, som ser til Spotify for unikt og banebrytende innhold, sa innholdsdirektør Dawn Ostroff.

Videre peker han på at å koble sammen mennesker med originale og tankefulle kreatører, og spesielt de med muligheten til å bringe frem underrepresenterte og uunnværlige historier.

Les også

Vil konkurrere mot Apple – lanserer Coopay

Les også

Spotify klager inn Apple til EU

Les også

WSJ: Spotify vil kjøpe podcast-kjempe

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

 1. Spotify
 2. Michelle Obama
 3. Barack Obama

Flere artikler

 1. Spotify fortsetter brukerveksten

 2. Spotify sikrer seg storstjernene samtidig som podkastlytting øker solid

 3. Betalt innhold

  Kampen om podkasttronen

 4. Byttet side på grunn av Youtube-video

 5. Joe Biden utpekes som USAs neste president: – Jeg er beæret