Forhåndsbestilte iPad-er utsolgt

Har du forhåndsbestilt den nyeste versjonen av iPad-en kan du nå risikere å få den senere enn de som kjøper den i butikk.

VENTETID: Har du forhåndsbestilt den nye iPad-versjonen kan du risikere å måtte vente lenger enn de som velger å kjøpe den nye iPad-en i butikken.
Publisert: Publisert:

Forsyninger av iPad-er avsatt til forhåndsbestillinger er utsolgt sier Apple i en uttalelse, skriver marketwatch.com.

Apple som tidligere har lovet at forhåndsbestilte iPad-er vil være hos kjøperne på lanseringsdagen, melder nå om at lesebrettene vil sendes på fredag. Samme dag som det vil være mulig å kjøpe den nyeste iPad versjonen i butikken.

De som har forhåndsbestilt det populære lesebrettett vil dermed kunne motta det senere enn de som kjøper det direkte fra butikk.

Forventer ekstremsalg

Det har maksimalt vært mulig å forhåndsbestille to iPad-er per kjøper.

Detaljene om hva som er nytt på den siste versjonen av iPad-en ble kjent på onsdag. Den nye iPaden har blant annet HD-skjerm, raskere prosessor og 4G-nett på enkelte av modellene.

Selv om ingen salgstall har kommet ennå, sa en talskvinne for selskapet av kundenes respons på den nye iPad-en har vært minst like god som tidligere, i følge The Wall Street Journal.

I fjor ble det solgt mer enn 40 millioner iPad-er, analytikere regner mer et salg på oppimot 60 millioner i 2012, skriver marketwatch.com.

LES OGSÅ:

Apple-aksjen stupte da «nye iPad» dukket opp

Gikk til angrep på konkurrenten under iPad 3-lansering

APPLE-LANSERING: - Apple får en PR-gevinst som er helt fantastisk

Publisert: