Nå er DNB-nettbanken nok en gang nede

Hørt det før? Norges største bank har nettbanktrøbbel. Igjen...

TRØBBEL IGJEN: DNB har nok en gang nettbanktrøbbel. Nettbanken falt ut rundt klokken 12.30 torsdag.

Stian Lysberg Solum
  • Eric B. Utheim
Publisert:,

- Vi har desverre driftsproblemer, og nettbanken er for tiden nede, bekreftet informasjonsrådgiver Vidar Korsberg Dalsbø overfor E24 klokken 12.40 torsdag.

Klokken 13.30 kom det beskjed om at nettbanken var fikset. E24 fortsatte imidlertid å få henvendelser fra bankkunder som ikke kom inn.

Korsberg Dalsbø bekrefter nå i en ny mail til E24 klokken 14.40, at det fortsatt er enkelte brukere som ikke kommer inn.

- Vi opplever ustabilitet i påloggingen som følge av rettelse. Det vil si at noen kunder ikke kommer inn i nettbanken. Estimert rettetid er 60 minutter, og vi arbeider på spreng for å få løst problemet. Vi anbefaler våre kunder å gå inn i nettbanken litt senere.

Tidligere i dag opplyste han at nettbanktrøbbelet skyldtes at man måtte restarte en server.

Dagens episoder føyer seg inn i en etter hvert lang liste over nettbankfeil hos den norske bankgiganten (se liste over tidligere saker nederst i denne artikkelen).

Nettbanken til DNB har vært ute av funksjon ved flere anledninger i vinter og vår - senest tidligere denne uken, da hackere angrep.

Les også:- Vi er ikke fornøyd med driftsavbruddene

- Det er bare å beklage overfor våre kunder. Vi skjønner at dette gir problemer for kunder som skal inn og betale regninger. Vi gjør vårt beste for at dette ikke skal skje, men av og til oppstår denne typen hendelser med teknologi, sier DNBs informasjonsrådgiver.

- Begynner dette å bli pinlig?

- Jeg vil ikke bruke ordet pinlig, men det er klart vi synes dette er ubehagelig. Vi ønsker ikke at våre kunder skal oppleve dette, innrømmer informasjonsrådgiver Vidar Korsberg Dalsbø.

Les også

DNB: - Dette skjer ikke ofteNettbanktrøbbel for DNB. Igjen...Mer problemer for DNBs nettbankNye problemer for DNBs nettbankDNBs nettbank hostet og harket i morgentimeneFinanstilsynet: Bankene ansvarlig for nettbankkaosNorske nettbanker er av internettDNB har datatrøbbelNettbanker og minibanker ute av driftNytt navn ga nettbanktrøbbel for DNB

mail
E24

Start dagen med

Morgengryn Logo

Hold deg oppdatert på de viktigste nyhetene, de siste nøkkeltallene, og dagens kalender. Tilbudet er gratis.

Flere artikler

  1. Nettbanktrøbbelfor DNB - igjen

  2. DNBs nettbank har igjen problemer

  3. Systemtrøbbel for DNB

  4. Annonsørinnhold

  5. Mer trøbbel for DNBs nettbank

  6. DNB: Nettbanken tilbake i drift