Kjendisinvestorenes reklamebyrå henter penger

Solid Media Group, med folk som Arne Fredly og Arne Blystad på eiersiden, har gjennomført en emisjon i forbindelse med et oppkjøp i Danmark.

KJENTE INVESTORER: Rune Rinnan (fra vemstre), Lars Nilsen, Arne Fredly og Arne Blystad har alle mindre eierandeler i Solid Media Group.
  • E24
Publisert: Publisert:

Selskapet har hentet inn 13 millioner kroner i forbindelse med at man er i ferd med å fullføre et oppkjøp av en dansk konkurrent, som vil gi selskapet 6.000 nye kunder - og som samlet vil gi gruppen en omsetning på nærmere 100 millioner kroner - opplyser selskapet i en melding.

Les også

Gjør bransjecomeback i Solid Media Group

Kjente aksjonærer som Arne Blystad og Lars Nilsen har tegnet seg i emisjonen.

Rune Rinnan og Arne Blystad er andre på eiersiden i selskapet, som spesialiserer seg på markedsføring i sosiale medier og digitale kanaler. Solid Media Group har i dag 70 ansatte i Norge, Sverige og England.

Les også

Eks. rørlegger med nettsatsing - hentet inn ti millioner

Selskapet har hatt store tap de siste årene, med et resultat før skatt på 35 millioner i rødt i 2013. Omsetningstallene er imidlertid økende i 2014, ifølge selskapet.

- Ledelsen og styret har så stor tro at vi har valgt å gå inn med fem millioner kroner i emisjonen, sier gründer og styreleder Jan-Rune Størseth i meldingen sendt ut torsdag formiddag.

- Vi anslår at det i år vil bli brukt nesten 15 milliarder kroner på digital markedsføring i Skandinavia, og vi har store ambisjoner. Vi er svært fornøyd med utviklingen i 2014. I første halvår hadde vi en omsetningsøkning på hele 108 prosent sammenlignet med i fjor.

Les også:

Lars Nilsen om flykjøpet: - Føltes helt for jævligBlock Watne-arving synes dette monogrammet ble «litt fishy»Fredly avvist av Høyesterett - vurderer Strasbourg-ankeBlystad satser i OperaBlystad ute av Songa

Publisert:
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Fredly frykter lånemillioner har gått tapt: – Burde ha fulgt magefølelsen

  2. Arne Fredly kjøper seg inn i Trustbuddy

  3. Arne Blystad kjøper seg inn i Monobank

  4. Sissener-fond og investor Arne Fredly inn i Norwegian-aksjen

  5. Kompisbanken Trustbuddy slår seg selv konkurs