Telegraph: Jeremy Clarkson får sparken i BBC

Den omstridte britiske programlederen Jeremy Clarkson får sparken fra BBC, skriver The Daily Telegraph.

PÅ TOPP: Sammen med James May og Richard Hammond har Jeremy Clarkson ledet ett av verdens mest suksessrike tv-programmer Top Gear.
Publisert: Publisert:

Beslutningen om å sparke 54-åringen fra programlederjobben i Top Gear, verdens mest sette TV-program som anslås å ha 350 millioner seere verden over, blir ifølge avisen kunngjort onsdag.

Clarkson ble suspendert 10. mars etter at han angivelig slo til en produsent under en krangel om manglende matservering på hotellet de bodde på mens de gjorde opptak i North Yorkshire.

Senere har han snakket nedsettende om BBC-sjefene som suspenderte ham og blant annet omtalt dem som «de jævla drittsekkene».

En internettkampanje for å få Clarkson tilbake på TV-skjermen har hittil resultert i over én million underskrifter, men BBC gir ikke etter for presset, skal man tro The Daily Telegraph.

Ifølge avisens kilder planlegger BBC å videreføre Top Gear, som er solgt til 170 land verden over. Nå jobbes det angivelig med å finne en erstatter for Clarkson, som har ledet programmet sammen med James May og Richard Hammond.

Den heteste kandidaten er angivelig bilgale Chris Evans, som i dag har sitt eget show på Radio 2.

48 år gamle Evans eier en av de mest verdifulle bilsamlingene i England og har blant annet en Ferrari 250 GTO fra 1963 i garasjen. Den betalte han i sin tid 140 millioner kroner for.

Les også

Solgte klassikere for en halv milliard på én ettermiddag

Les også

Denne bilen har tv-kjendisen og diktatorene til felles

Les også

En småsprø svenske

Publisert:
Gå til e24.no