Top Gear-show i Stavanger utsettes til senere i år

De fire Top Gear-showene som skulle finne sted i Stavanger neste uke, blir utsatt til senere i år, bekrefter BBC.

KOMMER IKKE TIL NORGE: Tiden er ute for Jeremy Clarkson, mener BBC, som onsdag ga ham sparken som programleder i Top Gear. Dermed henger også programmets liveshow, blant annet i Stavanger, i en tynn tråd.
Publisert:

– Top Gear Live beklager å måtte meddele billettkjøperne til neste ukes show i Stavanger at vi må utsette alle fire oppsetningene. I løpet av de neste par ukene blir nyoppsatte datoer for senere i år bekreftet, opplyser en BBC-talsmann til Daily Mail.

I mellomtiden er altså Stavanger-showene utsatt på ubestemt tid, slik Stavanger Aftenblad skriver.

Les også

Inntektsrekord for Bertel O. Steen

Talsmannen opplyser videre at to Top Gear-show i Sydney i Australia 18. og 19. april foreløpig ser ut til å gå som planlagt. Det gjør også de øvrige showene som er planlagt fremover, med unntak av Stavanger-oppsetningene, melder BBC.

– Aner ikke

De lokale arrangørene av det planlagte Top Gear-showet i Stavanger uttaler til Stavanger Aftenblad aner ikke om det noensinne blir noe av oppsetningen i oljebyen etter at BBC onsdag sparket Jeremy Clarkson som programleder.

Les også

Her er Tesla Model X på veien i California

Det er ikke bare TV-programmets framtid som er uklar. Også liveshowene er helt i det blå. Ingen har offisielt uttalt seg om hva som skal skje med de planlagte livearrangementene, men ifølge virker det stadig mer sannsynlig at det aldri blir noe av oppsetningen i Rogaland.

«Aner ikke», er svaret fra daglig leder Karton Nilsen i Folkehallene når han blir spurt om hva som nå skjer videre. Folkehallenes Sørmarka Arena er stedet der showet skulle ha blitt holdt.

Fikk ikke mat

Teknisk tilrettelegger av Top Gears liveshow i Norge er Atomic. Heller ikke der er det noen som kan svare på hva som skjer med Stavanger-arrangementet. BBC styrer all informasjon rundt Top Gear Live, men avisen har ikke klart å få kommentarer derfra. Det er solgt 17.000-18.000 billetter til showet i Stavanger.

Les også

Porsche-ansatte får superbonus

Clarkson fikk onsdag sparken som Top Gear-programleder i BBC etter at han gikk til angrep på en av programmets produsenter under en innspilling i Yorkshire. Angrepet skjedde angivelig som følge av at han ikke fikk varm mat på slutten av en lang arbeidsdag.

Når Clarkson ikke lenger er programleder i Top Gear, er også situasjonen uviss for medprogramlederne James May og Richard Hammond. TV-programmet vises for 350 millioner seere i rundt 200 land og har gitt betydelige inntekter til BBC.

Les også

Clarksons angrep blir politisak

Les også

Solgte klassikere for en halv milliard på én ettermiddag

Les også

Jeremy Clarkson får sparken i BBC

Publisert:
Gå til e24.no