Toppsjef slutter i Geelmuyden Kiese

Andreas Wabø (46) har sagt opp stillingen som administrerende direktør for PR-byrået Geelmuyden Kiese i Norge.

GIR SEG: Andreas Wabø i Geelmuyden Kiese gir seg i PR-byrået. Han avviser at det skyldes konflikter eller problemer i selskapet.

GIR SEG: Andreas Wabø i Geelmuyden Kiese gir seg i PR-byrået. Han avviser at det skyldes konflikter eller problemer i selskapet.

Foto:
Publisert:

– Jeg får mange spørsmål om det er noen konflikter eller problemer. Det kan jeg være helt ærlig på: Det er det ikke. Jeg har gitt jernet for GK i snart seks år. Det er bare godfølelse fra min side. Alle reiser har en slutt. Dette var riktig timing, sier Andreas Wabø til E24.

Andreas Wabø har ledet selskapet i 5 år.

Les også

Mener PR-bransjen bør tvinges til åpenhet

Kommunikasjonsboom

Andreas Wabø

Foto:

Reaksjonene tok av i sosiale medier i fjor etter at Andreas Wabø sammenlignet kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese med Apple og kalte seg og medarbeiderne for «The Crazy Ones». Han måtte legge seg flat etter det omtalte blogginnlegget.

Blogginnlegget ble belønnet med selskapets egen månedlige tåkepratpris, ifølge VG.

Andreas Wabø avviser at det er en sammenheng mellom beslutningen om å gi seg og oppstyret rundt blogginnlegget:

Annonsørinnhold

– Nei, nei, nei. Det husket jeg ikke før du nevnte det nå. Det har jeg helt glemt, sier han til E24.

Les også

Geelmuyden Kiese legger ut kundeliste på nett

Får ros

Hans Geelmuyden, som er styreleder og sjef i Geelmuyden Kiese Gruppen roser innsatsen til direktøren:

Styreleder og sjef i Geelmuyden Kiese Gruppen, Hans Geelmuyden.

Kyrre Lien

– Da Andreas overtok den daglige ledelsen i Norge i august 2010, hadde vi i 5 år konsentrert oss om å trimme driften, og betale ned gjelden vi tok opp da vi kjøpte selskapet tilbake fra finansielle investorer i 2006. Bestillingen til Andreas var ny vekst. Den bestillingen har han levert godt på. Nå takker jeg Andreas for flott innsats, og ønsker ham lykke til videre, sier styreleder og sjef i Geelmuyden Kiese Gruppen Hans Geelmuyden.

Under Wabøs ledelse er Geelmuyden Kiese blitt Norges største og ledende kommunikasjonsbyrå, skriver byrået i egen pressemelding.

– Dette har vært en fantastisk reise, og fem år er lang tid i byråverdenen. GK er nå et helt annet selskap enn da jeg tiltrådte som adm.dir. i 2010. Nå har vi kommet til et punkt hvor andre krefter skal få ta over. Jeg vil gjøre noe nytt, og planlegger å starte egen virksomhet, sier Andreas Wabø.

Nina Riibe (48) konstitueres som administrerende direktør til ny leder er ansatt. Riibe kommer fra stilling som viseadministrerende direktør i Geelmuyden Kiese Gruppen.

Les også

Geelmuyden Kiese legger ut kundeliste på nett

Les også

Disse er landets dyreste PR-hoder

Les også

PR-aktør om Stoltenberg-stunt:- Det mest skamløse jeg har sett

Her kan du lese mer om

Annonsørinnhold