Prisdryss for Try/Apt

Byrået stakk av med flest priser under Gulltaggen Awards.

TRY/APT: Tok hjem seks utmerkelser - inkludert prisen for Årets byrå - under årets Gulltaggen Awards.
Publisert: Publisert:

Prisutdelingen for fjorårets beste løsninger, byråer og merkevarer på interaktiv kommunikasjon gikk torsdag kveld av stabelen i Oslo.

Gulltaggen Awards rundet av en tre dager lang konferanse som samler den nordiske reklame-, og kommunikasjonsbransjen. 1.500 gjester deltok på prisutdelingen.

22 priser ble delt ut. To av dem var såkalte Grand Prix - den gjeveste utmerkelsen bransjen gir seg selv under Gulltaggen.

Hormon-pris

Try/Apt stakk i går av med en slik pris for sin Hormonsjekk-app for smarttelefoner. I tillegg fikk de fire andre «gulltagger» - og prisen for «Årets byrå».

- Try/Apt har ikke bare synliggjort verdien av kommunikasjon og kreativitet her i Norge, de har gjennom sine prestasjoner sanket anerkjennelse, lovord og ikke minst priser langt utover Norges grenser. De har vist at Norge har muskler og gitt den Europeiske kreativiteten en hovedstad: Oslo, sa juryen i sin begrunnelse.

Innovasjon

- Det mest sentrale i år har vært at vi har skiftet fokus fra å være en reklamekonkurranse til å bli en konkurranse som omfavner innovasjon som gjør noe med livene våre­­ - som skaper en forskjell. Det kan det digitale gjøre. Det åpner opp, og gjør markedet globalt med et tastetrykk, sier jurygeneral Mona Jensen.

Nest best ble Jimmy Royal med to gull og én Grand Prix. Også Jimmy Royal fikk Grand Prix for en app - Fribi.

Årets markedsfører ble Statoil, som juryen kaller en pionér innen digital markedsføring.

Fred Hauge i Hyper fikk Gulltaggens hederspris for 2011.

Gulltaggen arrangeres av INMA (Interesseorganisasjonen for interaktiv markedsføring).

Publisert:

Her kan du lese mer om