STRIPTEASE: En liten bit Lamborghini

Lamborghinis superbil Murciélago skal erstattes neste år. I tiden fremover skal Lamborghini slippe teaserbilder, som dette.

EN LITEN BIT: Hva er dette? En fugl, et fly, en bit av en baklykt? Ikke mye avsløres av Lamborghinis første bilde av deres kommende toppmodell.
Publisert:

På bilutstillingen i Genève mars 2011 skal Lamborghini lansere en helt ny bil. Det blir arvtakeren til Murciélago, deres toppmodell, som har vært på markedet siden 2001.

Det har vært spekulert i at den får navnet Jota, uten at Lamborghini verken har bekreftet eller avkreftet dette.

I det hele tatt er det ikke all verdens informasjon om modellen ennå, men et bilde har de sluppet.

Hva er det?

Som ikke avslører stort det heller.

Det føyer seg inn i rekken av striptease-aktige lanseringer, der man slipper litt og litt informasjon. Det første her er det jommen ikke greit å si hva skal forestille. Trolig er det fra bilens bakre deler, kanskje en baklykt?

Flere har bestilt

Dette har for øvrig ikke forhindret skandinaviske Lamborghini-entusiaster å vifte med sjekkheftet. Lamborghini Stockholm, som selger biler til Sverige, Norge og Finnland, kan fortelle at de har solgt fire stykker av modellen vi ikke vet hva heter, og det før dette bildet er publisert.

I løpet av 2011 får de totalt seks biler.

Les også: Lamborghini sliter

November

I november skal kundene få se bilen for første gang, mens forhandleren selv sier de skal få ta en titt på den 23. september.

Bilen er bygd på en helt ny selvbærende karbonfiberramme, som erstatter rørrammen som har vært med siden Diablomodellen fra 1991.

De første kundebilene blir levert i april 2011.

Mer bilstoff på E24BIL

Følg E24s biljournalist på Twitter: mortab

Publisert: