Aftenposten starter trykking i Harstad

Flere av Aftenpostens lesere i Nord-Norge skal nå få avisen i postkassen på utgivelsesdagen.

Publisert:

Etter flere år med en relativt svak distribusjon i de tre nordligste fylkene, starter Aftenposten nå med trykking ved Polaris Trykk i Harstad.

Før frokost

Mange av dagens Aftenposten-abonnenter i Nord-Norge har så langt fått avisen levert en dag forsinket. Nå skal flere av dem få avisen i postkassen før klokken syv på utgivelsesdagen.

Trykkingen i Harstad sørger for at abonnentene i Sør-Troms, Vesterålen, Harstad, Narvik og Indre-Trons får Aftenposten før klokken syv.

Abonnentene i Tromsø vil fortsatt få avisen levert i løpet av formiddagen.

Trykkeriavtalen i Harstad gir Aftenposten sitt tredje trykkested utenfor Oslo.

Aftenposten inngikk sin første trykkeriavtale utenfor hovedstaden med Adressa Trykk i Trondheim høsten 2006. 1. juli i år ble opplaget til Agder-fylkene og Rogaland flyttet fra Schibsted Trykk i Oslo til Fædrelandsvennen i Kristiansand.

- Vi er veldig godt fornøyd med at vi nå har fått på plass en permanent avtale om trykking i Harstad. Det vil sikre en bedre leveringskvalitet i store deler av Nord-Norge enn det vi har hatt til nå, sier administrerende direktør Lars Erik Torjussen i Aftenposten i en pressemelding.

Håper på vekst

Han tror avtalen vil stabilisere og muligens øke opplaget i Nord-Norge.

- Mange abonnenter vil få avisen tidligere, og vi vil være i løssalgsstativene når forhandlerne åpner. Erfaringene fra årene vi har trykket i Trondheim og de par månedene i Kristiansand er at leveringskvaliteten øker og at abonnentene blir mer fornøyd, sier Torjussen.

VG, Dagbladet og Dagens Næringsliv trykker allerede sine opplag for Nord-Norge ved det samme trykkeriet i Harstad.

Sjekk E24 Media

Publisert: