Vi kårer Folkets favorittbil - du bestemmer!

Nå kan du være med på å kåre hele Norges favorittbil blant disse 25 nye bilene. Stem i grafikken over.

Publisert:

Det er du som leser som kan være med på å påvirke hvilken av bilnyhetene som er den beste nyheten som er kommet med norske skilter i løpet av det siste året.

VG, nettstedet BilNorge.no og økonominettstedet E24 har plukket ut finalebilene blant de drøyt 50 nye bilene som er blitt lansert i Norge mellom november i fjor og i år.

Mer bilstoff på E24BIL

De tre bilredaksjonene har til sammen kjørt samtlige av bilnyhetene i løpet av det siste året. Fra disse er de 25 bilene som vi mener har støpningen til å fylle hedersbetegnelsen Folkets Favorittbil 2011.

Her kan du også lese mer om hver av bilene. Du finner priser, våre vurderinger av bilene i kortversjon, og ikke minst linker til relevante og grundige tester av alle bilene, flere av dem med video.

- Utvalget skal representere bredden i norske bilkjøperes valg. Vi ønsker å være en kåring av de bilene folk faktisk velger å bruke pengene sine på. Samtidig har vi som jury gjort noen valg underveis for å begrense antallet biler, sier juryleder Stein Pettersen, til daglig redaktør i fagbladet Bil som står bak BilNorge.no.

SE E24S TESTER AV BILENE NEDERST I SAKEN

I juryen sitter også biljournalistene Øystein Larsen-Vonstett (VG), Hanne Hattrem (VG Nett) og Morten Abrahamsen (E24).

Folkejury

Folkejuryen har siste ordet

Kriteriene for utvelgelsen er en samlet vurdering juryen har gjort av nybilenes kjøreegenskaper, praktiske egenskaper, utseende, pris, verditap og i hvilke grad de på et eller annet nivå representerer en fornyelse av bilparken.

Det er selvsagt også tatt hensyn til viktige aspekter som miljø og sikkerhet.

LES FLERE BILSAKER PÅ:

BILNORGE.NO

E24/BIL

VG NETT BIL OG MOTOR

Tester av kandidatene på E24

Alfa Romeo Giulietta 1,4 TBAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio VerdeAudi A6 3,0 TDi QuattroAudi A6 3,0 TDi Quattro AvantBMW 118iCitroën DS4Lexus CT 200hMercedes-Benz CLS 350 CDIMercedes-Benz CLS 250 CDiMINI COOPER S COUPÉPeugeot 508 SW GT 2,2 HDi

Publisert:
Gå til e24.no